Prima Pagina BlackBerry Video: BlackBerry PlayBook demo

Video: BlackBerry PlayBook demo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VTI2OWRzxwg[/youtube]

Ieri Adobe a organizat o conferinta sub denumirea de Adobe Max in care a prezentat cateva noi produse dar si ce urmeaza sa aduca, compania nou in viitor. In cadrul acestei conferinte cei de la BlackBerry au facut o scurta prezentare a unei tablete PlayBook ce ruleaza un video in format HD direct de pe site-ul YouTube. Tableta PlayBook are flash 10.1 incorporata si este capabila sa ruleze orice continut flash, chiar si acel video in format HD care ruleaza fara nici o problema.

Eu unul sunt uimit de sistemul de operare al acestei tablete, mult mai uimit decat ce a facut Microsoft cu Windows Phone 7 si sunt de parere ca aceasta tableta PlayBook ar putea avea un succes foarte mare daca cei de la BlackBerry vor sti cum sa o sustina.

 • cashix

  Ramane de vazut cat de bine va functiona.

 • catanzaro27

  Sa nu fie la fel cum se spunea despre Desire HD. Vedem pe zi ce trece cat de bun e.

 • Blitzkrieg

  Cum am mai spus si in posturile mai vechi cred ca a aparut in sfarsit ipad killer-ul , acum sa speram ca vor scadea preturile 😉

 • Tigris Regalis

  Nu putem sti cat de buna este tableta PlayBook pana nu este efectiv lansata si exista review-uri independente.

  Insa daca vine pre-instalata cu Flash, nu as cumpara-o decat dupa ce vor deveni disponibile si plugin-uri (sau tweak-uri) gen no-Flash, care sa dezactiveze reclamele in Flash care consuma resurse de sistem, care genereaza trafic suplimentar (care eventual trebuie platit, daca se face pe reteaua mobila si se depaseste traficul inclus in abonament) si care incetineste incarcarea paginii web – toate astea fara a oferi niciun folos semnificativ pentru utilizator (fiind mai degraba in avantajul firmei platitoare a reclamei, care isi face publicitate pe timpul, banul si curentul utilizatorului).

 • True, ai dreptate cu flash-ul. Exista pe android asemenea tweak-uri? Din cate stiu eu pe Samsung Galaxy S aveai optiunea de a activa o reclama sau un film flash prin apasarea pe locatia unde se afla respectiul lucru. Si frash pentru iOS te lasa sa activezi flash doar unde vrei tu.

 • Gagauza

  e praf agatza in draci dupa cum se vede in clipu ala

 • Pingback: Video: Tableta PlayBook este mai rapida decat iPad la navigarea pe internet()