Video: BlackBerry PlayBook demo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VTI2OWRzxwg[/youtube]

Ieri Adobe a organizat o conferinta sub denumirea de Adobe Max in care a prezentat cateva noi produse dar si ce urmeaza sa aduca, compania nou in viitor. In cadrul acestei conferinte cei de la BlackBerry au facut o scurta prezentare a unei tablete PlayBook ce ruleaza un video in format HD direct de pe site-ul YouTube. Tableta PlayBook are flash 10.1 incorporata si este capabila sa ruleze orice continut flash, chiar si acel video in format HD care ruleaza fara nici o problema.

Eu unul sunt uimit de sistemul de operare al acestei tablete, mult mai uimit decat ce a facut Microsoft cu Windows Phone 7 si sunt de parere ca aceasta tableta PlayBook ar putea avea un succes foarte mare daca cei de la BlackBerry vor sti cum sa o sustina.

Articolul precedentEcranele iPhone 4 vinovate pentru otravirea unor muncitori?
Articolul următorSamsung Galaxy Tab in oferta la DOMO
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.