Modelul alb al iPhone 4 ar putea ramane doar un vis frumos

Azi dimineata am aflat in mod oficial de la Apple ca lansarea modelului alb al terminalului iPhone 4 va fi amanata pana in primavara anului viitor, insa in aceasta seara au aparut informatii de la anumite surse din interiorul Apple care sustin ca, compania a renuntat la producerea acestui model. Conform aceleiasi surse Apple planuieste sa anunte in luna martie ca va amana din nou lansarea acestui model si din martie pana in iunie cand iPhone 5 va fi prezentat sunt doar 3 luni in care compania nu va lansa absolut nimic. Pe scurt modelul alb al iPhone 4 nu va vedea rafturile magazinelor pana cel mai devreme in luna iunie/iulie 2011 sau poate chiar deloc avand in vedere ca Apple l-a tot amanat.

According to a previous source of ours, we have been told that Apple in fact has no plans to release the white model iPhone 4. Our source hypothesizes another “delay” communicated around March leading us into an iPhone 5 release time-frame in June / July.

Motive pentru amanare se pot gasi foarte usor, insa acestea sunt doar pure speculatii si doar Apple ar putea oferi informatii corecte privind acest val al amanarilor si o mai mult decat posibila renuntare la comercializarea acestui model. Pe de alta parte, modelul negru al iPhone 4 se vinde extrem de bine in momentul de fata, deci Apple nu are de ce sa isi faca inca griji.