Prima Pagina Apple Modelul alb al iPhone 4 ar putea ramane doar un vis frumos

Modelul alb al iPhone 4 ar putea ramane doar un vis frumos

Azi dimineata am aflat in mod oficial de la Apple ca lansarea modelului alb al terminalului iPhone 4 va fi amanata pana in primavara anului viitor, insa in aceasta seara au aparut informatii de la anumite surse din interiorul Apple care sustin ca, compania a renuntat la producerea acestui model. Conform aceleiasi surse Apple planuieste sa anunte in luna martie ca va amana din nou lansarea acestui model si din martie pana in iunie cand iPhone 5 va fi prezentat sunt doar 3 luni in care compania nu va lansa absolut nimic. Pe scurt modelul alb al iPhone 4 nu va vedea rafturile magazinelor pana cel mai devreme in luna iunie/iulie 2011 sau poate chiar deloc avand in vedere ca Apple l-a tot amanat.

According to a previous source of ours, we have been told that Apple in fact has no plans to release the white model iPhone 4. Our source hypothesizes another “delay” communicated around March leading us into an iPhone 5 release time-frame in June / July.

Motive pentru amanare se pot gasi foarte usor, insa acestea sunt doar pure speculatii si doar Apple ar putea oferi informatii corecte privind acest val al amanarilor si o mai mult decat posibila renuntare la comercializarea acestui model. Pe de alta parte, modelul negru al iPhone 4 se vinde extrem de bine in momentul de fata, deci Apple nu are de ce sa isi faca inca griji.

 • Poison

  De ce nu vis frumos ? Am avut iphone alb si e foarte frumos, insa acest model nu prea da bine 🙂

 • Sunris3

  exact…iphone 4 best is black!

 • val

  Eu unul nu cred… Pana cand vanzarile la iPhone 4 nu o iau la vale(adica in jos) Apple nu se va grabii sa scoata un nou model! Gandeste-te ca la vara, sigur vor fii clienti care vor avea iPhone 4 doar de putin timp, 1-2 luni… clientii care au facut eforturi pentru a achizitiona noul model vor fi destul de dezamagiti că dupa mai putin de un an sa apara un alt model mult imbunatatit.
  Din toata povestea asta cel mai plauzibil e ca Apple doreste sa scoata maxim din iPhone 4 negru dupa care arunga pe piata modelul alb, model care eu personal cred ca va avea macar jumatate din incasarile de la cel negru!