Incepand de astazi nu se mai poate face activare folosind cartele PhoneBook SIM

Conform lui sherif_hashim, cel care a descoperit exploit-ul pentru baseband-ul 05.12.x, astazi Apple a blocat posibilitatea de a activa telefoanele folosind cartele universale Phonebook SIM. Stiu ca multi dintre voi depindeau de aceste cartele insa iata ca de astazi nu le mai puteti folosi, insa din fericire pe iOS 4.x puteti face hacktivare cu limera1n indiferent de terminalul vostru. Nu stiu daca toate cartelele de activare sunt afectatea de rezolvarea acestui bug, insa eu as spune ca nu veti mai putea face hacktivare cu niciuna dintre ele incepand de astazi. Din pacate nu veti putea folosi Spirit sau jailbreakme.com pentru a face jailbreak daca nu aveti cartela operatorului pe care e codat telefonul.

13 COMENTARII

  1. si eu care regretam ca nu am cumparato pentru a trece la 4.0.

    inca un plus pentru geohot si hackactivarea lui !

    ce e frumos e ca de acum, toti ce ce vor face jb, vor fi obligati sa baga si hacktivarea pentru multumirea publicului 😀

  2. @zaone. Ca sa fac hacktivarea prin limera1n trebuie sa fac ceva special sau pur si simplu fac jailbreak la telefon si face si activarea automat? Multumesc!

  3. salutare….din greseala am dat update din itunes(i know)….iar akuma imi cere cartela de reactivare….ce pot face cu telefonu?pot sal las in sertar…am un iphone 2g de 8g..:(help me…pls

  4. oke atuncea..no problem……ce as putea face cu telefonu?intru in itunes si knd pornesc telefonu e afisat acelas mesaj vestit cu cartela….:(am tot cautat tutoriale…dar nu inteleg mare lucru…

  5. eu ma pun la somn ca din pacate maine dimineata la munca,daca ai putea sa ma ajuti sa fac ceva,sau sami explici cum tias fii f recunoscator…..multumesc mult.o seara placuta(as sta,pt ca e in interesul meu dar din pacate ma trezesc f de dimineata)