iGo 1.3.1 update disponibil in AppStore

iGo My Way 2010 pentru iPad/iPhone si iPod Touch a fost actualizata acum 2 zile, in AppStore fiind disponibila versiunea 1.3.1 a aplicatiei. iGo My Way 2010 este una dintre cele mai complete aplicatii pentru navigatie prin GPS disponibile pentru Romania, impreuna cu Navigon ocupand primele 3 locuri in topul celor mai bine vandute aplicatii din AppStore Romania. Hartile pentru aplicatia iGo My Way nu au fost actualizate de foarte multa vreme insa versiunea 1.3.1 vine cu harti noi actualizate in al doilea trimestru al acestui an, dar am impresia ca pentru Romania nu exista nimic nou deoarece versiunea cu hartile pentru Ungaria si Romania nu contine mentiuni cu privire la noile harti.

Iata noutatile din iGo My Way 1.3.1 :

  • A fost implementat suportul pentru multitasking;
  • Includerea hartilor actualizate in al doilea trimestru al anului 2010;
  • Modificari aduse interfetei aplicatiei;
  • Rezolvarea unor buguri.

iGo My Way este disponibila in mai multe variante, insa pentru Romania puteti achizitiona fie versiunea cu hartile pentru Europa de Est care costa 49.99€ fie versiunea cu hartile pentru Ungaria si Romania care costa 14.99€.

9 COMENTARII

  1. Daca iti faci traseu, iti da indicatii in background si iti ramane activ gps-ul! Daca nu ai traseu, se opreste gps-ul cand inchizi aplicatia. Au pus acum si buton de exit in aplicatie.

  2. Am cumparat varianta iGo east Europe inca de la inceput, adica de cand am iPhone-ul. E foarte buna, dar sunt nemultumit caci fata de varianta Palm nu are cautare dupa coordonata, ceea ce nu mi se pare corect. Are in schimb cautare pe harta care datorita ecranului mic, nu prea e asa precisa.

  3. pentru cei care spera s-o gaseasca crackuita, sperantele sunt slabe pentru viitorul apropiat pentru ca este protejata de Kali, o aplicatie anti-hack care nu a fost sparta pana acum.