Prima Pagina accesorii iRadar transforma iPhone-ul tau intr-un detector de radar

iRadar transforma iPhone-ul tau intr-un detector de radar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aMcjzV-8fFc[/youtube]

Credeati ca le-ati vazut pe toate? Ei bine NU! Celebra firma Cobra, producatoare de dispozitive ce detecteaza radarele politiei, a facut un dispozitiv radar care poate fi conectat la un terminal iPhone. Accesoriul comunica, cu terminalul iPhone prin intermediul unei aplicatii disponibile in AppStore si conform celor de la Cobra beneficiaza de cea mai noua tehnologie in domeniu detectarii radarelor. iRadar este capabil sa detecteze orice fel de aparat radar sau camera radar, insa este special facut astfel incat are un unghi de verificare de 360 de grade, adica veti sti despre existenta unui radar indiferent daca e in fata, in spatele sau in lateralul vostru. Aplicatia pentru iPhone vine impreuna cu baza de date Aura a celor de la Cobra care contine informatii despre majoritatea camerelor/radarelor fixe asa cum au fost ele descoperite pe harta.

Aplicatia pentru iPhone va permite sa specificati pentru ce fel de dispozitive radar trebuie monitorizate, ce fel de alerte primiti, insa aveti in acelasi timp statistici in timp real cu privire la viteza, pozitia voastra pe harta plus multe altele. Accesoriul iRadar comunica prin intermediul Wi-Fi sau BlueTooth cu iDevice-ul vostru deci nu este nevoie de nici un fel de conectare prin intermediul unui cablu. Din clipul video aparatul pare sa fie destul de interesant, insa ramane de vazut cum se descurca in testele reale, oricum e ceva inovativ si foarte util pentru posesorii de iPhone care au masina. iRadar costa 130$ si poate fi achizitionat de aici.

 • Tigris Regalis

  “… e ceva inovativ si foarte util pentru posesorii de iPhone care nu au masina.”

  Vrei să spui că AU mașină, altfel la ce le-ar folosi?

 • chc

  mda,interesant sau nu,nu stiu cat de folositor poate fi la noi in tara ce harti de radare au ei in baza de date,oare chiar detecteaza noile radare,etc,din ce observ eu iphoneul este pe post de ecran la dracia aia de detector de radar,deci aparatul ala face totul,iphoneul doar afiseaza ce transmite…Astept sa vedem si parerea cuiva care v-a achizitiona un astfel de iradar,poate poate..

 • Gogolak

  Eu sunt curios ce se intampla cand iti suna telefonul, cel putin pentru iOS <= 3.1.3 🙂
  Si inca o chestie, cum te mai conectezi la handsfree-ul masinii pe bluetooth, daca e deja conectat la Cobra? (banuiesc ca pentru asta exista si posibilitatea conexiunii WIFI) Oricum e interesanta ideea, pacat ca nu ne ajuta cu nimic la noile radare 🙂

 • com

  Chc, esti agramat?

 • chc

  @com da ma sunt,dar tu esti masculul la vaca,ala care face mu mu mu,adica bou?

 • catalynu

  pretul de 130$ e destul de accesibil pt. un detector de radar…dar la ce bun…daca la noi detectoarele sunt pe post de bibelou.oricum,e bine ca incet incet o sa dispunem de un terminal pe care il putem folosi pt. toate ; si Viper au facut o alarma care dispune de aplicatie pt. Iphone si poti arma/dezarma sau porni motorul direct de pe telefon.

 • @Gogolak: Nu merge pe 3.1.3. Merge doar cu iOS 4.

 • irsp

  @chc De ce esti asa frustrat? Chill.

 • Safi

  Oare functioneaza si pe Europa ? Eventual pe Romanica ?