Cu ce pot activa un terminal iPhone?

Aseara v-am anuntat ca, celebrele cartele universale pentru activarea terminalelor iPhone nu mai pot fi folosite asa ca probabil unii dintre voi se intreaba acum ce pot folosi pentru a-si activa telefoanele, mai ales daca nu au iOS 4.x instalat. Pentru majoritatea dintre voi raspunsul este destul de simplu, desi situatia cea mai grea o au posesorii de iPhone 3GS care acum nu mai pot face activare pe iOS 3.1.3 decat cu cartelele de telefonie ale operatorilor pe care e codat telefonul. In toate cazurile activarea se face prin jailbreak si singurele solutii de jailbreak care nu fac activare sunt Spirit si cea de pe jailbreakme.com deoarece sunt solutii de jailbreak ce trebuie rulate direct din iOS si nu din bootrom.

Iata cu ce puteti activa telefoanele voastre in functie de versiunea de iOS folosita :

iPhone 3G

iPhone 3GS

iPhone 4

16 COMENTARII

  1. norocul meu este ca cel de la care am cumparat telu (3g) mi a spus ca l a luat la abonament de la movistar….si cum matusa mea locuia in spania..mi a luat cartela de movistar….

  2. @Felix: 2G poate fi activat cu orice solutie de jailbreak. Sunt putini utilizatori de 2G si daca au nevoie de activare pot lasa un comentariu si le raspund.
    @bLinky: Nope.

  3. salut! am un iphone 3gs 3.1.3..abea am reusit sa gasesc o cartela de activare in martie, e din usa..acum as vrea sa fac update la 4.1 cum pot s fac asta la ce tutorual ma uit? vreau sa il pot activa si sa-l pot decoda..pot sa fac toate astea?te rog pune-mi tutoriale-le de care am nevoie aici,ca nu ma prea pricep! multumesc mult de tot!

  4. am uitat sa precizez ca am shsh-ul salvat pentru 3.1.3..daca are vreo importanta..cel putin asa imi spune in cydia..scrie cu verde..,

  5. sal all am facut jailbreak la un iphone 3g cu firmware 06.15.00 versiunea 4.1 problema e ca nu imi vede simu am folosit redsnow 0.9.10b7 ce ar trebui sa fac ca sa imi vada simu? multumesc mult