Prima Pagina iPad Poza: iPad la Orange Media Galaxy

Poza: iPad la Orange Media Galaxy

Se pare ca intr-un magazin Orange din incinta unui showroom Media Galaxy exista tableta iPad la vanzare pentru 3100 de lei desi in oferta Orange tableta nu exista oficial. Langa ea exista si o tableta Samsung Galaxy Tab care este cu 600 de lei mai scumpa, insa din nou nici aceasta nu se afla oficial in oferta Orange. Nu stiu despre ce showroom Media Galaxy este vorba insa cu siguranta e unul din Bucuresti. Probabil acele tablete sunt puse la vanzare de catre Media Galaxy si nu de catre Orange, oricum e interesanta ca se afla in preajma unui magazin Orange.

UPDATE: Se pare ca e vorba de showroom-ul Media Galaxy din Vitan Mall.

 • Daniel

  Pozele sunt din plaza mall, bul Timisoara, bucuresti. E de mult tableta acolo impreuna cu alte camere video, gps-uri si aparate foto. Nu au legatura cu Orange, telefoanele sunt vandute intradevar cu abonamente orange dar nu au nici o legatura cu tableta si deci nici tableta cu oferta orange.

 • Persoana care a facut pozele a spus ca sunt facute in Vitan Mall. Am si scris in articol ca probabil Media Galaxy le vinde si nu Orange.

 • mariusic8

  zaone are dreptate,eu stau in vitan si acolo sunt facute pozele,nu in plaza mall.

 • Jder

  este mall vitan fiindca in plaza romania nu sunt boxele la vanzare langa telefoanele mobile.

 • Cam acelasi setup orange -> mediagalaxy + tableta este si la Plaza, acolo sunt niste turnuri de sticla unde sunt expuse deviceurile, intradevar….

 • mariusic8

  daniel daca nu esti din buc,nu mai face comentarii fara rost,cel putin la articolul asta,ms pt intelegere