Prima Pagina aplicatii redsn0w 0.9.6 beta 2 poate face jailbreak pe iOS 4.2 GM

redsn0w 0.9.6 beta 2 poate face jailbreak pe iOS 4.2 GM

V-am spus ieri deja ca redsn0w 0.9.6 beta 2 este compatibil cu unele versiuni ale iOS 4.2, insa iata ca astazi avem confirmarea ca aceasta solutie de jailbreak este compatibila cu iOS 4.2 GM lansat aseara de catre Apple. E putin curios faptul ca Dev Team a scos o versiune de redsn0w care face jailbreak si pe iOS 4.2 cu doar o zi inainte ca Apple sa lanseze noua versiune de iOS, deci probabil echipa stia cand si cum avea Apple de gand sa faca urmatoarea miscare. Anyway, desi puteti face jailbreak pentru iOS 4.2, totusi nu e recomandabil sa va aventurati la asa ceva deoarece iOS 4.2 are un baseband nedeblocabil si Cydia + majoritatea aplicatiilor sale NU functioneaza corespunzator pe iOS 4.2.

Daca totusi doriti sa faceti update la iOS 4.2(si aveti telefonul inscris in contul unui developer) atunci descarcati redsn0w 0.9.6 beta 2 si il directionati catre o versiune de iOS 4.1 pentru a face jailbreak pe iOS 4.2. Aveti foarte mare grija cand faceti acest lucru pentru a nu va trezi dupa ca aveti un telefon nedeblocabil.

 • Cr1st1one

  Pentru iPhone 3G/iPod Touch 2G cred ca se foloseste vechiul exploit din Redsn0w 0.9.6b1 pentru ca experienta grafica este defectuoasa, avertisment ce a fost dat in cazul primului beta in cazul jb iOS 4.2.

 • Ce experienta grafica? Dev Team a spus ca foloseste noul exploit, nu a specificat ca doar pentru anumite device-uri asa ca probabil e folosit pentru toate.

 • Cr1st1one

  “Glitches” … linii.. asemanatoare problemei noului MacBook Air. Avand in vedere ca exploitul limera1n nu functiona pe iPhone 3G/iPod Touch 2G, mai mult ca sigur se foloseste vechiul exploit.

 • irsp

  Versiunea GM nu necesita sa ai UDID inregistrat in contul unui developer.

 • @irsp: Testat de tine personal?

 • irsp