SkyFire disponibil in AppStore! Avem flash pe iPhone!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KGai5Nf9BwU[/youtube]

Skyfire, browserul care ne permite sa vizualizam filme in format flash pe iDevice-urile noastre este disponibil chiar acum in AppStore! Desi firma producatoare anuntase ca aplicatai va fi disponibila abia de maine iata ca lucrurile s-au miscat ceva mai repede si aplicatia poate fi achizitionata chiar de astazi din AppStore. Cu ajutorul acestei aplicatii puteti vizualiza orice filme in format flash de pe web, aplicatia preluand clipul video, trimitandu-l la serverele SkyFire care il convertesc in format HTML 5, rezultatul final fiind mai apoi retrimis catre terminalele noastre pentru a fi rulat.

Daca ati citit articolul de ieri atunci stiti deja ca aplicatia costa 2.39€, un pret care pentru firma inseamna acoperirea costurilor de dezvoltare a software-ului si de intretinere a serverelor.

UPDATE: Aplicatia a fost retrasa din AppStore. Nu e vorba doar de Romania ci si de Italia.

32 COMENTARII

  1. Realitayea live numerge. Am incercat 220 si merge, mai greu intradevar, dar sa nu uitam cati incearca aplicatia acum. Versiunea de windows mobile mi se pare mai buna.

  2. Zaone nu esti tu cel care a spus ca au investit 25 de milioane de $ in tehnologie ?

    Nu mai aveau bani pentru niste servere normale ?

    Cu 25 milioane de $ faci continuarea filmului Avatar la aceeasi calitate.

  3. i like it macar merge:) ma pot uita pe gametrailers sper ca nu se considera reclama:) adevarat nasol ca nu poti sa derulezi si incarca greu dar e de asteptat ca toata lumea testeaza acum e traficu:)

  4. incercasem Skyfire pe windows mobile si ramasesem cu o impresie extrem de proasta despre el.
    o pastrez si pt iphone.
    Safari is the ONLY WAY .

  5. In seara asta serverele sunt suprasolicitate deci orice impresie e nula. Aplicatia ar trebui testata peste cateva zile cand se mai normalizeaza lucrurile.

  6. Deci am dat sa vad un filmulet de pe 220 si a stat 2-3 min sa se incarce pentru a primit mesajul ca nu poate sa play the video… this sucks or what? cu aceasta okazie mi-am dat seama ca mai bine raman la safari si chiar nu am simtit nevoia de flash pana acu pe iphone…daca chiar vrem flash pe iphone mai bine folosim aplicatia cloud browse unde chiar mergea cam orice in flash…era un browser de desktop pe care-l accesam conectandu-ne la serverele lor…

  7. Ura, acum cei care nu mai puteau de nerăbdare să vadă reclamele în flash de pe site-uri (pe care noi ceilalți le blocăm cu de-alde noFlash) și intro-uri pe alte site-uri (la care noi ceilalți le sărim cu clic pe “skip intro”) pot să bifeze satisfăcuți cerința că iDevice-ul lor ruleazâ în sfârșit “the full internet”. And now what?

    Iar vizionarea filmelor pe mobil … c’mon, până să se termine filmul se termină bateria și începe durerea de cap de la urmărirea acțiunii filmului pe micuțul ecran de mobil. Poate o dată, de două ori, vedem că se poate, OK … and now what?

  8. @zaone: S-a retras pentru că, urmare a dezastrului cu serverele suprasolicitate, s-a ajuns la concluzia că aplicația nu îndeplinește cerința din App Store “it does what it says it does”, adică nu afișează paginile solicitate de utilizatori, ca orice browser, ci afișează mai frecvent mesaje de eroare … nu-i așa?

  9. da da asa este,uite ma ca tu stii si de ce a fost retrasa,bravo prietene,esti chiar istet ma,ce s-ar face comunitatea asta fara tine!!!

  10. @Tigris Regalis: Well nu poti vedea decat filme, restul continutului flash e inca offlimit pentru noi. In legatura cu partea a doua, e partial adevarat ce spui tu.
    @chc: Vad ca atitudinea ta lasa de dorit chiar si atunci cand nimeni nu spune nimic, therefore iti spun la revedere de pe acum. Nu am nevoie de trolli care sa starneasca cearta, nu ma intereseaza daca iti convine sau nu.