Prima Pagina Apple Document oficial care explica politica Apple privind inlocuirea ecranelor pentru produsele sale

Document oficial care explica politica Apple privind inlocuirea ecranelor pentru produsele sale

Aseara a aparut pe internet un document oficial din interiorul Apple care explica limitele in care poate fi schimba un ecran pe care sunt prezenti asa-zisii “pixeli morti”, sau in termeni tehnici vorbim despre anomalii ale ecranului. Conform acestui document Apple isi instruieste angajatii sa schimbe orice iPhone care are mai mult de 1 pixel “mort” sau o anomalie afisata pe ecran, iar la tabletele iPad este necesar sa aveti cel putin 3 pixeli “morti” pentru a putea beneficia de o schimbare gratuita. Apple nu va schimba tablete iPad cu 2 poxeli “morti” si nici MacBook/iMac-uri care au intre 3 si 10 pixeli “morti”, in functie de marimea ecranului.

Puteti sa va uitati la documentul de mai sus si pe baza informatiilor din el va dati seama daca puteti schimba produsul vostru Apple in cazul in care pe ecranul acestuia apar pixeli “morti”. Inainte de a face vreo schimbare de produs angajatul Apple va avertizeaza ca produsul nou ar putea avea din fabrica acelasi defect si daca acest defect este in limitele admise atunci o noua schimbare este imposibila, asa ca aveti grija cum si cand cereti schimbarea.

 • bogdans22

  cu alte cuvinte daca eu imi cumpar un iphone 4 si are DOI pixeli MORTI, steve nu vrea sa-mi dea altul in schimb si imi zice sa tac din gura si sa ma multumesc cu el?! (eventual imi mai si spune ca nu-l tin cum trebuie)

 • La iPhone se schimba terminalul daca ai cel putin 1 pixel mort.

 • coder

  OMG eu am 3-4 pixeli…unde imi pot schimba ecranul??si trebuie garantie??

 • cezarica

  Daca vrei sa il schimbi *gratuit* nu e normal sa fie in garanatie?

 • @coder: E luat din Romania sau nu?

 • chico

  Adica imi iau un laptop de la apple si daca am 9 pixeli morti pe ecran nu mi-l schimba,pfoaaa,foarte tare,are idee cineva cum arata un ecran cu 9 pixeli morti?E normal,doar e apple,ne multumim si daca se vede jumatate din ecran,apple sa fie,spre exemplu eu mi-am achizitionat un clevo m860 tu(configuratie gamming) din grecia cu un singur pixel mort,din aceasta cauza acel produs a venit cu discount de 30% doar pentru faptul ca avea un pixel mort se numea produs defect si nu se putea vinde decat mult mai ieftin,iar apple mi-l vinde cu 9 pixeli morti si li se pare normal,sublim…

 • coder

  daa..unul din Romania si unul din America