Samsung Galaxy S depaseste iPhone 4 in topul celor mai vandute smartphone-uri

Conform celor de la CNN, Samsung Galaxy S a fost cel mai bine vandut smartphone saptamana trecuta in Japonia surclasand modelul iPhone 4 de 32GB. Desi lansarea Samsung a fost un succes si terminalul s-a vandut mai bine decat modelul iPhone 4 de 32GB, totusi cand vine vorba de vanzari iPhone 4(modelele de 16/32GB) vs Samsung Galaxy S, terminalul celor de la Samsung e inca departe de a depasi iPhone-ul. Terminalul iPhone 4 este de 18 saptamani consecutiv cel mai bine vandut smartphone in Japonia, insa daca Samsung Galaxy S continua pe trendul ascendent atunci e foarte posibil ca suprematia iPhone sa ajunga la sfarsit in viitorul apropiat.

Samsung preconizeaza ca va vinde aproximativ 10 milioane de terminale Samsung Galaxy S pana la sfarsitul acestui an si probabil va atinge acea cifra daca nu cumva o va si depasi deoarece terminalul devine din ce in ce mai popular. Avand in vedere situatia aceasta sunt foarte curios daca si tableta celor de la Samsung va avea parte de un succes asemanator.

40 COMENTARII

  1. Salut. Am incercat azi sa intru de pe iphone pe site si nu mai merge versiunea desktop, decat ceea de mobil, ai vreo idee de ce? Imi placea mai mult versiunea desktop. Mersi.

  2. catalin..m am jucat cateva minute c uun samsung galaxy s si pot sa spun ca ce mi a pacut la el este UI ul…si cred ca asta este singurul motiv pe ntru care a fost cel mai bine vandut….iti sare in ochi.te face sa l cumperi…dar la celelalte capitole nu se compara cu iphone 4 …..

  3. -mie imi place poza de prezentare care ai gasit-o unde ecranul de pe SGS pare o gluma pe langa I4 , stiind faptul ca nu e asa ma bufneste rasul.

  4. Bravo CNN, comparam samsungu cu modelu iphone de 32 ca asa ne convine, ca ala de 16 nu intra la socoteala. Poate, poate, pierde iphone.

  5. Am avut ambele telefoane. Pot spune din experienta mea ca ceea ce Samsung numeste “camera” e de fapt cea mai mare aberatie posibila:)) e vai de mama ei de camera! este calibrata(ma refer la culori) ca sa arate superb pe Super Amoled…dar cand le pui pe un PC care evident are pixeli, parca poza a fost spalata in clor:)) In schimb la a iPhone, ceea ce vezi pe display ul lui, vezi si pe alt device! Si daca ar mai fii sa imi enumar problemele cauzate de SGS, mai bine scriu Baltagul! Nici nu exista comparatie intre cele 2 terminale, cine le compara habar nu are despre ce vorbeste!

  6. Da nu exista comparatie. Stau in IASI de cand ma stiu. Sunt in reteaua Orange de 10 ani. Am avut peste 10 modele de telefoane si am vorbit din orice loc (mun. IASI). Cu Iphone 4 (testat 2 zile) pe EDGE a devenit un vis urat. Pot sa enumar 4-5 locatii din IASI unde nu poti vorbi cu Iphone 4. Eu zis pas ..astept Iphone 5. (Nu sunt anti-Iphone am deja 2 iphone 3g)

  7. 1. Curtea Spital Spiridon UPU
    2. Drumul de la Penitenciar spre Bellevue
    3. Eternitate spre Podul de Fier.
    4. Trecere pietoni Fundatie catre Lapusneanu.
    etc…

    Bine..testeaza sa vorbesti in masina si sa treci prin aceste locuri. Mie (cel putin) mi se intrerupe convorbirea cand trec prin aceste locuri.
    5. Sediul unde lucrez… tin sa precizez ca mai am un coleg cu iphone 4 (edge) si foarte des ii apare mesajul no service. pana acum a avut acelasi birou, alte telefoane…nu a patit.

  8. 1. Nu stiu cum sta treaba in curte la Sf. Spiridon dar la IML(care e fix in spatele spitalului) la subsol aveam semnal si puteam initia apeluri/primi mesaje.
    2. Am trecut in masina pe acolo si intr-adevar nu era semnal full dar era.
    3. Am avut semnal si acolo.
    4. La fel.
    Practic in Iasi este un singur loc unde nu am avut semnal si nu am putut initia apeluri de pe EDGE > in interiorul universitatii Cuza.

  9. Nu stiu ce “model” ai tu de Iphone 4. Eu (cat l-am testat) nu m-am uitat la semnal ci am vorbit. Poate sa aiba si 0 linii daca pot vorbi e foarte ok. In rest poate sa faca si masaj pe spate…

  10. @Andrei, l-ai tinut in husa ?…asta al meu, vad ca are semnal foarte bun, parca nu-mi vine a crede ca are semnal asa bun, am fost prin niste munti, si intr-o pensiune (unde 3 persoane, din care una fiind proprietarul imi spunea ca nu este semnal si sa ies afara) eu puteam vorbi fara intreruperi la telefon….

  11. Mie imi cadea mai des semnalul pe Samsung Galaxy decat pe iPhone:)) culmea! Nu vreau sa ridic in slavi iPhoneul pt ca toata lumea stie ca nu este perfect, are destul neajunsuri, darrrr….comparatia intre iPh4 – SGS da cu “eroare” =))

  12. Daca tot vorbiti de Iasi,a fost careva dintre voi la Orange shop-ul de la Hala (Anastasie) sau Tudor si i-au zis aia ca pt achizitionarea unui terminal tre sa astepti 2 luni?ca exista lista lunga de asteptare.
    Ma repet ca asa mi-a zis cineva si mi-e greu sa cred.
    merci.

  13. Frate macar daca ar fi ceva cool nu o copie dupa iPhone os !! Uitati-va si voi docu e la fel , punctele de la pagini la fel doar ca sunt sus , pentru a da pagina 2 trepuie sa dai cu degetul ca la iphone ! E COPIE asta nu imi place !!

  14. @zaone, daca tot imi stergi postarile, fi si tu fair si stergele si pe ale celor care ma jignesc:
    aliennuteteme Posted November 4, 2010 at 8:11 PM@glm…. japonia nu e tara comunista… incultule.

  15. Poate ca nu tii telefonul cum trebuie in mana de aia se intrerupe in Iasi,
    Stevie ne-a avertizat ca trebuie sa tine doar intr-un fel telefonul . … FAIL

    Cum Zaone nu ti se intrerupe niciodata? ai 1-2 apeluri pe zi si alea de maxim 2 minute?
    Poate omul are 3-4 ore/zi convorbiri, push mail si mai face si trafic web si din experienta proprie Iphone 3gs da drop call foarte repede cand nu ii place ceva.

    Nu comparati.Iphone nu e telefon business punct , partea de telefon este un add-on pentru acest gadget.

  16. Ma scuzi ca nu vorbesc 4 ore zilnic la telefon. Am spus ca nu am pierdut apeluri indiferent ca am vorbit 1 minut sau 1 ora, ce conteaza? Daca e problema de semnal pica si in cateva secunde de la inceperea convorbirii.

  17. Ai dreptate doar partial. Vorbim de cat de bine tine un telefon contactul cu celula GSM , ce te faci cand schimbi 10 celule pe parcursul unei convorbiri neintrerupte? Asta inseamna ca vorbesti destul de mult si esti mobil. Daca stateam mereu intr-un singur loc nu luam celular.
    Iti dai iar exemplul meu si anume metroul bucurestean care are acoperire 95% GSM si 3g cam 50%.
    Orice Nokia capabil nu pierde legatura intre statiile de metrou , vrei sa iti spun ca iphone-ul nu e in stare sa tina o convorbire amarata?
    Si nu testat pe 1 telefon ca am cam schimbat vreo 3 pana acu.
    Deci pe scurt , nu credeti povesti ca tine semnalul mai bine ca altele sau cel mai bine dintre toate.

    Este in cel mai bun caz mediocru.

  18. Depinde pe ce il folosesti, eu nu pot sa ma urc intr-o masina si sa ma plimb aiurea printr-un oras doar de dragul de a verifica daca iPhone-ul pierde o convorbire sau nu. Pana una alta eu nu am avut probleme de genul celor descrise de tine.

  19. Eu am I4 si saptamana trecuta am avut si I9000. Nu vreau sa fac multe comparatii intre cele 2 modele insa pot spune cam asa: I4 filmeaza mai bine, Samsung-ul pozeaza mai bine in interior la lumina artificiala. Afara I4-ul face poze mult mai bune.
    Interfata mi se pare mai straight on I4, si o prefer mai mult decat pe cea de la Samsung. Imi place la Samsung ca este un terminal usor si subtire (asta chiar mi-a placut) dar totodata si un pic cam maricel pt o mana normala.
    Bateria cred ca tine mai mult la samsung, sunetul e mai tare la I4 (difuzoare ma refer). Touch-ul rullz la I4 in timp ce la Samsung e mai slow, cu toate ca scrierea sms-urilor este foarte practica la I9000 (mi s-a parut uneori mai usor sa scriu pe samsung decat pe I4, strange I know). Viteza pe net tind sa cred ca este mai buna la I4 insa nu le-am testat in paralel.
    In rest dupa parerea mea ambele sunt ok, insa prefer I4-ul mai mult 🙂

  20. @glm… nu intaleg de ce trebuie sa te simnti jignit?!… ideea e foarte simpla… decat sa scrii prosti, mai bine te documentezi inainte sa postezi. macar daca ai posta ceva la subiect cu argumente pro si contra. nu numa sa-ti lasi, asa aiurea si cu indiferenta posturile. ma dezgusta indiferenta si ma dezgusta si mai mult incultura… macar 1 gram de cultura generala… o sa ajungem incet, dar sigur precum americanii. in sensul negativ… multi, prosti si fara gram de cultura generala.
    cat despre iphone 4 vs sgs fiecare e liber sa-si aleaga ceea ce-i place. gusturile nu se discuta… adevarul e ca iphone 4 a avut parte de mult prea multe critici… si cand esti asa de sus, toata lumea vede cand gresesti cu ceva… cat despre sgs … e ieftin, bunicel si asta il face sa aibe succes in detrimentul iphone-ului 4 in unele tari.

  21. @aliennuteteme, pe langa faptul ca nu mi-ai inteles ironia (nici nu ma mira, la cultura ta “evoluata”) m-ai jignit repede si fara rost, bagandu-te ca musca in rahat. Apoi ai recidivat aratandu-ti iar cultura: ” decat sa scrii prosti” unde prostii se scria cu 2 de i… cultule.
    Uite, pentru tine (si pt. dorinta ca tu sa acumulezi si mai multa cultura pentru ca sa ma depasesti) am sa explic postarea mea anterioara.
    Unde ai vazut tu ca eu as fi spus despre Japonia ca e o tara comunista?! Eu faceam referire la raportari ca ar fi de tip comunist (daca ai apucat sa cunosti cum se practica la noi in Ro). Si asta in contextul faptului ca multi erau sceptici cu privire la succesul lui Samsung Galaxy s. De aici si ironia mea destul de stravezie sa o inteleaga si unii cu o cultura mediocra…
    Daca vrei iti fac si o schema, ramane, doar, sa-mi spui: cum o vrei? pdf, corel draw, sau alt format?
    Decat sa te dai rotund si, in schimb, sa fi colturos si optuz mai bine stai acasa…

  22. @glm… bv… dar tin sa te corectez si eu d.p.d.v. gramatical… nu se incepe o porp sau o fraza cu “Si”… iar dupa “si” nu se pune virgula … si nu intaleg de ce ai folosit atatea virgule “schema, ramane, doar, sa-mi spui” poate pt tine sunt corect folosite… cultule.. . raportarile erau facut in japonia de catre CNN…asa ca poti sa-ti faci o schema si sa mi-o trimiti.

  23. Off topic (scuze)
    @GLM
    Citez:
    “unde prostii se scria cu 2 de i… cultule.”

    GLM, am învăţat într-a doua primară că într-o căruţă stau doi proşti nu doi DE proşti, a propos de exemplul tau cu “2 de i”
    Baftă!.

  24. @aliennuteteme, chiar devii ridicol, iar site-ul asta e destul de serios pentru ca sa-l poluezi tu in continuare. Atatea argumente mai ai? Virgulele mele? Esti patetic. Las-o moarta, chiar iti trebuie schema? Asa distrus esti? Deci: “nuteteme” sa te opresti, ca gresesti si nu e bine.

  25. @glm…. invata sa faci acorduri, sa pui corect virgule, sa te exprimi corect… esti patetic, idiferent si arunci cu posturi fara sa gandesti o secunda. creierul tau e destul de neted pt a intalege ceea ce ti-am scris in primele posturi.
    da, ai dreptate site-ul asta incepe sa devina destul de serios (inca nu e serios), fiindca spre deosebire de tine, eu il urmaresc inca de cand zaone posta doar pe cateva forumuri cu specific iphone… asa ca, avand in vedere ceea ce scrii tu, despre acest site, eu iti spun sa ai grije ce postezi.
    (nu numa virgulele puse incorect le aveam ca si exemplu… ti-am scirs clar in postul anterior. creierul tau netede nu a retinut ceea ce ai citit?!)

  26. eu am mare grija(!) nu “grije”, asa cum sunt eu cu creierul “netede”.
    “ce scrii tu, (cine o fi ala cu virgulele aiurea?!) despre acest site, eu iti spun sa ai grije ce postezi”

    Opreste-te pana nu cazi in ridicol, iar daca oftica e boala de care suferi, du-te la medic, se vindeca… la fel si logoreea fara rost. Cred ca si zaone ar putea pune punct la diareea ta scriptica. Toate au o limita, in cazul tau te versi ca o putina cu laturi pentru ca sa vada toti cine esti…

  27. @glm… chiar esti neted… si nici gramatica nu are treaba cu tine… ai auzit de regionalisme?!…cauta si in dex: gríje (-ji), s. f. – 1. Îngrijorare, neliniște. – 2. Veghe, pază. – 3. Atenție, migală, strădanie….d.p.d.v gramatical e corect in abele situati.
    pacat ca te-au dat ai tai la scoala, iar cel ce aluneca spre ridicol esti tu. poate ca de langa putina cu laturi viata ta e trista si ridicola.
    hai ca m-am saturat … daca numa atata poti n-am ce-ti face…. a si cat despre virgule… lasa-le numa ca sunt bine introduse… ai tu grije/a fiindca inainte de (iar si dar) nu se floseste virgula.

  28. E ultima oara cand va spun sa terminati, cine continua isi ia blacklist si toate comentariile lui vor trece mai intai prin spam. Daca chiar vreti sa va intindeti lasati adresele de e-mail si spuneti-va ce vreti acolo.