Prima Pagina Apple Apple recunoaste neoficial problemele cu noile MacBook Air

Apple recunoaste neoficial problemele cu noile MacBook Air

Saptamana aceasta am scris un articol in care va prezenta un clip video unde era demonstrata o problema destul de serioasa pe care utilizatorii noilor modele MacBook Air o experimenteaza in timpul folosirii produsului. Pe forumurile celor de la Apple exista foarte multe topicuri in care sunt postate diverse probleme legate de noile MacBook Air insa oficial Apple nu a avut absolut nimic de declarat cu privire la ele. Totusi, neoficial Apple si-a atentionat angajatii cu privire la existenta acestei probleme si totodata le-a dat indicatii despre cum poate fi rezolvata problema pana apare un nou software update.

In document nu exista nici o specificatie cu privire la o posibila inlocuire a dispozitivului in cazul in care afiseaza problema deliata, deci Apple nu va schimba produsul pe loc,  insa li se recomanda angajatilor sa le spuna oamenilor ca, compania stie despre problema si ca un software update va fi disponibil in viitorul apropiat. Dupa problema din vara cu semnalul terminalului iPhone 4, iata ca Apple are acum parte de un nou scandal legat de produsele MacBook Air, insa ca de obicei vanzarile “merg” fara probleme si Apple are prea putine de pierdut chiar si atunci cand fabrica produse cu defecte importante.

 • Cr1st1one

  Nu este defect hardware ci software… Din fericire pentru posesorii de MacBook Air, problema lor va fi rezolvata pe cand a noastra (antena) cu iPhone 4, nu.

 • chc

  Imi iau un air din asta,si din senin o ia razna displayul,am garantie la el,ce fac,ma multumesc ca in viitor poate vor scoate ei un update care poate va rezolva problema,atunci de ce pana mea mai am garantie,aaaa da bine la vanzare,garantia care acopera nimic,tare…Si normal ca apple nu pierde nimic,ca doar sunt destui useri care apreciaza faptul ca au putut cumpara un produs cu mar pe carcasa,ce conteaza ca produsul e stricat,are marul bai tata,este de ajuns…tare!!!

 • Gagauza

  eu il am de 5 zile si nu am avut probleme sunt cazuri izolate…

 • Tigris Regalis

  Obligatia legala de garantie acopera piese defecte si montaj defectuos, deci se refera numai la hardware, pe cand aici este o problema de driver (probabil legata de chipul video). Daca garantia s-ar fi aplicat si pentru software, toti utilizatorii carora li s-ar fi prabusit (cand ti-e lumea mai draga) Windows-ul de-a lungul anilor, care s-au trezit nevoiti sa-l reinstaleze, sa-l depaneze frecvent, etc., ar fi bagat in faliment pe Microsoft si poate si cativa OEM care ar fi vandut calculatoare cu Windows si s-ar fi trezit cu ele returnate in garantie.

 • chico

  Einsteinule,daca este eroare de soft ar insemna ca toate laptopurile sa aiba aceasta problema.nu?,dar e greu sa gandesti putin,daca se blocheaza se blocheaza softul,iti apare eroarea,ok,nu cred ca vreodata ecranul cuiva pe windows incepe sa o ia razna,din cauza software bineanteles.Am eroare de windows s-a blocat softwareul,dar monitorul meu nu se da peste cap si nu imi arata un milion de culori ca si cum ar fi milioane de fulgere,monitorul meu arata eraoarea fara problema,nuuu??

 • Mariusr22

  Atata timp cat produsele apple sunt luate in colimator de-alde gizmodo si alte lipitori care nu vor decat sa-si faca reclama, produsele apple intotdeauna vor avea o “problema serioasa”. Aceste site-uri sunt exact precum dobitocii care isi cumpara un ipad in prima zide lansare pentru a pune un film pe youtube despre cum isi distruge el device-ul… Stiu ca fac asta pentru bani(din clickuri) insa eu unul m-am saturat de filmuletele astea sidedobitocii care le fac si totodata si de site-urile care prefera sa pupe in fund alti producatori in afara apple doar ca nu sunt in stare sa aprecieze un produs. Poate sunt singur in asta insa JOS GIZMODO!!!
  PS: Mie mi-au taiat tot farmecul lansarii iphone 4 cu peekviewul lor cu 2 saptamani inainte. Sa nu uitam: apple nu face produse de duzina, de fiecare data cand lanseaza un produs, are inglobate tehnologii duse la extrem (e usor sa treci usor peste limita, iar atunci apar mici probleme).

 • Valentin

  …deacord cu Mariusr22!!!

 • Tigris Regalis

  @Chico: Pentru că sunt probleme cu afișajul, care se rezolvă când se resetează afișajul prin sleep, presupun că este o problemă cu driverul pentru partea grafică (are un graphics glitch). Partea bună este că nu blochează calculatorul cum face Windows cu BSOD și că nu apare decât în circumstanțe rare, de aceea au fost sesizate de puțini utilizatori.

  Și îți mulțumesc pentru aprecierea ta laudativă referitoare la cunoștințele mele de fizică relativistă, care nu era nevoie s-o faci, dar pentru care îți mulțumesc oricum. Mă simt … măgulit?

 • Tigris Regalis

  @Mariusr22: De acord cu tine, majoritatea problemelor “grave” sesizate în ultimul timp de astfel de site-uri sunt doar senzaționalisme ieftine și “click bait”.

 • Adi

  +1 @Mariusr22 si @Tigris Regalis