iOS 4.2 ar putea fi lansat pe 9 sau 12 noiembrie!

A trecut aproape o saptamana de cand Apple a lansat versiunea GM a iOS 4.2 care in esenta este versiunea finala a iOS 4.2 insa deocamdata este disponibila doar pentru developeri pentru a le da sansa de a isi actualiza aplicatiile inainte de lansarea efectiva. In mod normal versiunea GM preceda cu aproximativ 2 saptamani versiunea finala insa un site din Germania sustine ca are informatii de la un operator de telefonie mobila care indica faptul ca iOS 4.2 ar putea fi lansat pe 9 noiembrie. Avand in vedere ca informatia in sine nu e 100% credibila, reprezentantii site-ului german au incercat sa gaseasca si alte dovezi care sa sutina informatia si au gasit insa nu era chiar ce cautau ei. Cei de acolo au descoperit ca Apple va lansa pe 12 noiembrie niste carrier update pentru O2 Germania si e posibil ca odata cu acestea sa fie lansat si iOS 4.2.

Din punctul meu de vedere data de 9 noiembrie nu este valabila deoarece iOS 4.2 aduce foarte multe schimbari si developerii au nevoie de timp pentru a-si actualiza aplicatiile, insa data de 12 ar putea fi reala pentru ca sunt totusi 10 zile de la lansarea GM-ului. Oricum ar fi, inainte de lansare ar trebui sa vedem o noua versiune de iTunes disponibila si e posibil ca aceasta noua versiune sa apara cu 2-3 zile inaintea lansarii efective sau chiar in ziua lansarii. Nimeni nu poate spune 100% sigur cand va avea loc lansarea, insa va recomand sa fiti atenti in perioada urmatoare si sa nu faceti update la iOS 4.2 “din greseala”.

11 COMENTARII

  1. Veste buna.
    Eram resemnat ca voi avea telefon in loc de ipod in preajma craciunului. Mijlocul lunii noiembrie suna bine acum

  2. Daca am iphone 3 gs unlocked din fabrica,pot face update la IOS 4.2?Afecteaza in vre-un fel Iphone-ul,in principal Unlock-ul?

  3. Ai inca ceva:Mi-a aparut in Itunes sa fac update la Carrier bundle!Pot face acest update fara sa imi afecteze conexiunea la internet?

  4. ok, dar ce legatura are cu lansarea? nu se poate utiliza modalitatea de unlock-ul in versiuni mai vechi? iOS4.1?