Prima Pagina aplicatii Video: Iata cum functioneaza iPhone 3G cu iOS 4.2

Video: Iata cum functioneaza iPhone 3G cu iOS 4.2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dyt97kowyTA[/youtube]

iOS 4.2 GM este disponibil de ceva vreme si versiunea aceasta este defapt versiunea finala care va fi disponibila tuturor peste cateva zile/saptamani asa ca cei de la TiPB s-au hotarat sa o instaleze pe un iPhone 3G si sa filmeze modul in care terminalul functioneaza cu aceasta noua versiune a iOS. Stiti cu totii ca iPhone 3G functiona incredibil de greu pe iOS 4.x, defapt performanta este atat de groaznica incat unii americani s-au hotarat sa dea Apple in judecata datorita acestor probleme. Apple a promis ca iOS 4.1 va rezolva situatia insa din pacate nu a fost asa insa in curand va fi disponibil iOS 4.2 si se pare ca Apple pare sa fi imbunatatit mult performanta terminalului iPhone 3G.

Sistemul de operare nu ruleaza chiar atat de bine precum pe un iPhone 3GS sau un iPhone 4, insa functioneaza mult mai bine decat pe iOS 4 sau iOS 4.1 deci e un mare pas inainte pentru toti posesorii de iPhone 3G. Observati ca in general aplicatiile raspund bine la comenzi, navigarea pe internet este destul de greoiaie insa mult mai fluida decat inainte iar per total probabil detinatii terminalului iPhone 3G vor fi multumiti. Ca sa fim obiectivi nici nu cred ca mai poate optimiza Apple ceva la iOS 4.2 pentru ca iPhone 3G este foarte limitat din punct de vedere hardware deci era de asteptat ca acest sistem de operare sa functioneze greu.

 • Asta da o veste bună pentru cei care vor să-şi vândă vechiul 3G, pe care după iOS 4 nimeni nu mai voria să-l cumpere.

 • Cr1st1one

  Da, e clar… al meu e dus. Nu se misca nici pe departe ca cel din clip.

 • MSlv

  oare exista vreo îmbunătătire si pentru 3GS?

 • @MSlv , relativ mai bine. administrarea RAM-ului este mai bine administrata si mai fluida, in rest pt iphone4 cu 10% mai bine. Pentru iPad 90% imbunatatiri.

  Toate cele bune !

 • bogdans22

  oare merita trecerea de la 4.1 la 4.2 pe 3gs?!

  4.2 este doar putinel mai bun fata de 4.1 sau este ceva mai mult de-atat?!

 • Cr1st1one

  @bogdans22: Ramane de vazut daca merita trecerea. Pe mine nu m-a impresionat, ba din contra… Unele animatii sacadeaza, internet putin mai greoi, in rest…este rapid, ceva mai rapid decat iOS 4.1 (iPhone 4)