\”Tabla PC\” iRobot de vanzare in Auchan Timisoara

Va ganditi sa achizitionati o tableta iPad si nu stiti de unde? Ei bine am oveste foarte buna pentru voi! Din Auchan Timisoara puteti achizitiona “tabla PC” iRobot care desi nu e o tableta iPad in sine este o “tabla PC” care probabil imita pe cat posibil functionalitatea unui gadget Apple. “Tabla PC” iRobot costa doar 719 lei, nu stiu ce specificatii hardware are insa daca ajungeti pe acolo poate ne dati si noua de stire.

Daca “tabla” iRobot nu va place, atunci poate va intereseaza o tableta MIO care de la departare seamana vag cu o tableta iPad. Stiam ca exista pe piata copii dupa tableta iPad insa nu ma gandeam ca vor ajunge chiar atat de repede intr-un superkarmet precum Auchan ci ma asteptam sa ajunga pe okazii pe la diversi vanzatori. Aveti grija cand treceti prin magazine de genul asta si nu va lasati pacaliti de produsele expuse la vanzare in ele.

UPDATE: Se pare ca exista si un video review pentru “tabla PC” iRobot.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3dI3ymVU7uY[/youtube]

19 COMENTARII

  1. Zaone ti-am spus de 4 tablete care ruleaza android si sunt vandute in auchan titan acum 2 luni de zile, dar evident ca nu ai raspuns, deci nu te-a intetesat.

  2. Cred ca am scris destul de clar in sectiunea contact sa nu ma intrebati in legatura cu absolut nimic, in rest la ce am putut am raspuns. La stirile trimise am raspuns doar in masura in care au fost sau nu interesante. Eu ca sa raspund la un mail trebuie sa intru in clientul de mail de pe serverul unde e hostat site-ul si e destul de anevoios sa fac asta.

  3. Dar nu te-am intrebat despre jailbreak sau “decodare 4.1, te-am intrebat daca vrei o stire? Si altfel cum ai vrea sa te contactez?

  4. Daca ai trimis in seara dinspre 3 spre 4 sa stii ca nu am primit pentru ca aveam mailul full, practic nu a venit nimic trimis in seara aia. Daca e vorba de altceva sorry dar nu-mi reamintesc acum.
    Ma rog, aici nu e locul pentru discutiile astea.

  5. Da un forward la mailurile de pe site ca trebuie sa ai undeva sa faca automat asta sa se ducă si pe adresa ta principala si asa ai rezolvat problema

  6. tableta este de aprox 2 luni si in auchan titan (stau langa el) si din specificatii (din ce tin minte) are procesor de 512mhz , ram 256 , memorie 4gb extensibil sd card , android 1.6 parca , wi-fi , si alte tehnologii.
    In prima faza cand am vazut-o , am ramas umpic .. 😕 , pare interesant si practic , injumatateste performantele si pretul unui ipad(1500 ron sh :D) dar din review-uri mai bine nu-ti iei… o sa trec maine-poimaine si va spun clar.

  7. Pai le primesc pe toate, dar raspund doar unde este cazul. Exceptand cazul lui florin cam scris clar acolo sa nu ma intrebe lumea pe mail despre probleme legate de iPhone si ghici ce primesc zilnic.

  8. Din pacate tableta afisata in video nu e tableta iRobot, e cea care apare in poza chiar langa irobot(in stanga) si in timp ce irobot e o copie dupa iPad, cea din video (MID si nu mai stiu cum) e o copie dupa aceasta copie de iPad.
    iRobot-ul se mai diferentiaza fata de tableta din video prin faptul ca are ecranul mai lat (8 fata de 7 inch, observabil si in poza).
    Foloseste si un procesor diferit de 600Mhz, comparativ cu cel de 533 al copiei.

    O zi buna tuturor!