Video: Stunfone este accesoriul care transforma iPhone-ul intr-o arma pentru autoaparare

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Jr0lxnkNZEw[/youtube]

Daca v-ati uitat la filmele americane atunci cu siguranta stiti ca la ei agentii de paza sunt dotati cu anumite arme cu electrosocuri care pratic te paralizeaza imediat ce sunt actionate asupra ta. Avand in minte aceasta idee, 2 barbati din SUA s-au hotarat sa faca Stunfone, un accesoriu pentru iPhone care functioneaza in acelasi mod precum o arma cu electrosocuri insa e mult mai mic si este alimentat de bateria terminalului. Cel putin aceasta este ideea pe care incearca sa o promoveze prin acest video cei 2 barbati, insa sincer sa fiu mi se pare destul de greu de crezut ca bateria iPhone-ului este capabila sa produca 90.000 volti, atat cat sustine inventatorul ca aplica acel accesoriu unei persoane cand este actionat.

Stunfone este destul de mic, vine introdus in portul USB al iPhone-ului si este actionat prin apasarea simultana a butoanelor de volum. Clipul acesta pare sa fie regizat destul de bine asa ca nu pot sa spun daca accesoriul e real sau nu, oricum el ar costa 25$ si comanda poate fi plasata aici.

4 COMENTARII

  1. Se vede destul de clar ca e fake mai ales acolo und il electrocuteaza pe ala prima data..se vede ca sta putin abia dupa cade