Caut …

De ceva vreme caut un web designer si un programator care stie sa aiba cunostinte despre implementarea scripturilor php in wordpress insa deocamdata nu am avut prea mult succes in gasirea vreunei persoane iar cele cu care am lucrat in trecut s-au dovedit a fi extrem de dezamgitoare(nu dau nume dar se stiu ei). So, daca esti web designer sau programator si timp la dispozitie/dorinta de a face niste banuti atunci trimite-mi un e-mail la zaone@zaone.ro. Daca nu ai timp de asa ceva te rog nu ma face sa-mi pierd timpul aiurea.

9 COMENTARII

  1. Pai, ce ai zis tu tocmai asta inseamna. 🙂 Nu stiu de ce ai impresia ca iti trebuiesc o caruta de bani doar pentru a face o tema noua pentru blog, oricum, sunt multe site-uri care ofera gratuit, te-ai uitat si nu ai gasit nimic care sa iti placa sau ai si altceva in minte?

  2. Lucrez la o firma de webdesign , eu sunt webdesignerul fa-ma sa inteleg ce vrei tu , un site complet sau modificarea graficii? (adauga-ma in lista pe emailul care l-am dat si vorbim.
    salut.

  3. Si pe partea de programare mai exact ce vrei sa obtii? Ai un layout (pagina facuta in PSD de exemplu) vrei sa il faci tema in WP? Da mai multe detalii.