Prima Pagina Android Windows Phone 7 un esec in SUA?

Windows Phone 7 un esec in SUA?

Zilele trecute Windows Phone 7 a fost lansat oficial si pe continentul america iar compania Microsoft se astepta probabil ca aici sa inregistreze cele mai mari vanzari, insa din pacate situatia a fost mai mult decat nesatisfacatoare pentru compania din Redmond. Desi Windows Phone 7 si cele 4 terminale compatibile(lansate in SUA) au avut parte de o promovare intensa si au fost disponibile la mai multi operatori, conform unor analisti in ziua lansarii au fost vandute doar 40.000 bucati de terminale ce ruleaza Windows Phone 7. Privind la cifrele din acest articol unde am specificat ca O2 Germania a vandut aproape 80.000 in ziua lansarii, as spune ca estimarile analistilor americani sunt putin cam inexacte.

As face comparatii cu vanzarile inregistrate de iPhone 2G sau primul terminal dotat cu Android insa nu are rost deoarece eu personal consider aceste estimari ca fiind total nerealiste pentru o tara precum SUA. Eu as spune ca Microsoft a vandut cel putin cateva sute de mii de terminale in ziua lansarii, sau cel putin asa as vrea sa cred.

 • ghitza21

  zaone pot sa intreb ca care este mai buna htc hd 7 si iphone 4g?sunt UK.

 • Nu m-am uitat sa vad ce poate HTC HD 7.

 • ghitza21

  OK nui nici o problemma il luam doua htc hd 7 costa 450lire si iphone 4g costa 499lire din aplle store dar intreb ca iphone 4g unlock? Am iphone 3g nu poate unloked din cauza baseband 15.04.02

 • setu

  da romana nu mai stii?

 • Tigris Regalis

  Nu văd niciun motiv pentru care cifrele din SUA ar fi inexacte. Nu văd de ce am deduce cifrele de vânzare dintr-o țară prin extrapolarea cifrelor din altă țară. În afara diferențelor dintre două piețe relevante total distincte, mai există și diferențe de mentalitate, adică americanul are o gândire dominată de practicitate (cum rezolv cât mai simplu o problemă), iar neamțul una dominată de economie (cum o rezolv cel mai ieftin).

  Iar când a văzut neamțu’ cât de ieftin se dădeau telefoanele cu WP7, și-a zis “Uau, smartphone la mai puțin de 50 de oiro? Ocazia nu trebuie ratată!” și a dat buzna în magazinul spaniolului (O2) și-al englezului (VF). Americanul nu-i așa.

 • alt tudor

  nimic nou…windows sucks

 • @ghitza21: iPhone 4 se vinde decodat in Apple Store UK.

 • @Tigris Regalis: Well eu nu gandesc asa. Nu vad diferenta asta ca o simpla problema economica.

 • glm

  pfiu!… ce bine mai stiu unii cum gandesc americanii si nemtii… ce analize desuete, frate!…
  Daca vom continua astfel… halal…

 • Tigris Regalis

  @Glm: Comentariul tău la comentariul altora n-are nicio noimă! Decât să scrii mesaje doar pentru a te vedea postat cu ele, mai bine te-întorci cu nasul în PC-urile pe care le ai de depanat (contra cost – ce desuet!).

 • chc

  Tigrule,cum tu analizezi americanii si nemtii,asa te analizam si noi,esti un fel de Robert Turcescu al Romaniei,un mare deontolog,care le stie pe toate,viata pe pamant a inceput si se va sfarsii cu acordul tau..
  Si ca sa fiu ontopic,Zaone are dreptate,in o saptamana la aproape o jumatate de miliard de locuitor fii convins ca se vindeau mai multe telefoane din astea,dar nu domne,totul tine de ideologia gandirii,ne-a explicat maestrul regalis mai sus,pe ei tigrule.

 • glm

  nu stiu care vrea mai mult sa-si vada postarile, cu siguranta tu esti un postac fruntas, pacat ca scrii aiurea. ce ti se pare desuet ca depanez pc-uri contra cost? nu vezi ca nu ai nici o logica?
  la ce analize faci poate te ia boc consilier sa-i spui si ce gandesc romanii si s-ar alege praful…

 • Tigris Regalis

  @Chc: Faptul că îți începi comentariile cu atacuri la persoană este ilustrativ pentru primitivitatea gândirii tale. Dacă cineva își exprimă un punct de vedere față de un subiect, nu înseamnă că se consideră atoateștiutor. Îți vei da seama de asta când mai însușești din cultura dialogului.

  Iar de faptul că MS s-a așteptat la vânzări mai mari nu mă îndoiesc, așa a făcut și la încercarea anterioară de a concura cu iPhone, când a vândut din Kin Phone … cât? 500 de exemplare? ROFL! Și s-a retras cu coada între picioare din confruntare și s-a apucat de WP7, cu care are mai mult succes, dar nici pe departe cât au concurenții cu celelalte sisteme de operare pentru smartphone-uri.

 • Tigris Regalis

  @Glm: Mătăluță îți câștigi pâinea din cauza unei industrii care s-a complăcut ani de zile să scoată produse mediocre și unde defectele și problemele frecvente erau acceptate ca un dat. Îți înțeleg iritarea când vezi că lumea se îndreaptă spre noi tipuri de device-uri pentru care activitatea pe care o desfășori nu mai este necesară, vei fi ca celebrul fabricant de trăsuri Studebaker în era automobilului, practici o specialitate din ce în ce mai desuetă.

  Iar de domnul Boc să nu-ți faci nicio grijă, se descurcă bine și așa cum e, să facă totul praf ce mai mișcă prin economia românească! 🙂

 • glm

  nu stiu care vrea mai mult sa-si vada postarile, cu siguranta tu esti un postac fruntas, pacat ca scrii aiurea. ma repet, doar, doar vei intelege… dar vad ca aberezi in continuare, nici nu ma mai obosesc sa-ti raspund. hai pa!…

 • Tigris Regalis

  @Glm: Eu măcar postez “on topic”, nu ca alții care n-au altceva mai bun de făcut decât să facă pe troll-ii prin secțiunile de comentarii și să se ia de cei care își exprimă un punct de vedere față de subiectul în discuție.

  Rămân la părerea ca această primă versiune de Windows Phone 7 este încă incompletă și nefinisată și nu poate convinge decât printr-un preț scăzut al terminalelor pe care vine instalată. Ceea ce nu înseamnă că lucrurile vor rămâne așa.

  Celebrele “fotocopiatoare din Redmond” mai au încă destule surse de inspirație în lumea smartphone-urilor, pe care să le “incorporeze” în versiuni viitoare de WP7.

 • glm

  pai sigur, parerile tale atotstiutoare si edictele tale inatacabile sunt perfect on topic cu aroganta, si agresivitatea in a-ti prezenta comentariile si, fereasca sfantul sa te contrazica cineva sau sa-ti spuna verde in fata ca bati campii, ca atunci te versi scriptic si umpli doua site-uri, numai sa vada lumea cat de “erudit” esti si cat de inalte iti sunt opiniile ezoterice…

 • Tigris Regalis

  @Glm: Nu mă voi coborî la nivelul invectivelor pe care le promovezi și nu mă voi lăsa atras într-o ceartă neproductivă cu troll-i ca tine, care postează off-topic și în mod agresiv, doar pentru că nu au cu cine să se certe pe altundeva. Eu mă voi opri aici și nu am de gând să mai continui dialogurile inutile cu troll-ii.

 • Pingback: Video: iPhone 4 vs HTC HD7()