42% din patch-urile de scuritate din Mac OS X 10.6.5 sunt pentru flash

Ieri Apple a lansat Mac OS X 10.6.5, cel mai nou update pentru celebrul sistem de operare, care rezolva peste 140 dintre problemele raporate de utilizatori in legatura cu Mac OS X 10.6.4. Acest update este cea mai mare parte dedicat rezolvarii problemelor de securitate iar 42% din intregul problemelor rezolvate au legatura cu flash. Da, ati citit bine, aproape jumatate dintre problemele de securitate rezolvate aveau legatura cu flash si asta ne face sa intelegem de ce Apple a decis sa nu il mai instaleze pe noile MacBook Air. Acum cateva zile presedintele Adobe incerca sa apere flash-ul impotriva atacului mediatic legat de faptul ca folosirea acestui plugin pe MacBook Air reduce cu pana la 30% autonomia bateriei, insa acum probabil va trebui sa explice de ce si-a dedicat Apple atatea resurse rezolvarii acestor probleme din moment ce flash-ul e atat de grozav.

So you’ll forgive me if when Kevin Lynch announces all these great-sounding things about Flash that are just around the corner, I’m highly skeptical. How long have we been promised Flash on mobile devices? 5 years? It’s still not where it needs to be. Hell, it’s not where it needs to be on the desktop.

Cei de la TechCrunch au dreptate cand spun ca flash-ul nu e inca pregatit pentru terminale mobile si probabil nu va fi niciodata pregatit pentru terminalele mobile, insa eu ca si utilizator as dori sa am posibilitatea de a decide cand si cum vreau sa il folosesc. Apple incearca sa isi protejeze produsele insa parerea mea este ca se straduieste prea mult.

Articolul precedentWindows Phone 7 un esec in SUA?
Articolul următorCEO-ul Nvidia ridica in slavi viitoarele tablete Android
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.