Video: Android ar putea fi instalat si pe iPad/iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UIixUYaLufo[/youtube]

Stiti deja ca Android poate fi instalat pe iPhone 2G/3G folosind anumite programe, insa iata ca exista posibilitatea ca acest sistem de operare sa poata fi instalat si pe iPad sau iPhone 4 la fel de usor. In clipul video de mai sus avem o demonstratie a faptului ca instalarea ar fi posibila insa deocamdata proiectul este in stadii incipiente si developerii sustin ca dezvoltarea progreseaza destul de greu. Pe iPhone 2G/3G Android se misca foarte greoi insa pe iPad sau iPhone 4 performantele ar fi cu totul altele avand in vedere ca aceste dispozitive sunt capabile sa ruleze ultima versiune de Android datorita hardware-ului net superior.

So, cine e interesat de posibilitatea instalarii sistemului de operare Android pe iPad sau iPhone 4?

12 COMENTARII

  1. eu unul las incerca sa vad cum se misca dar daca nu imi place las dezinstala cu cea mai mare placere…tu l-ai vrea pe i4 tau??

  2. intr-un fel si eu..dar nu stiu de ce dar parca Android mi se pare mai atractiv decat iOS nu stiu de ce dar iconitele alea mici fac totul..

  3. tu ai si 3GS si 4? eu am doua 3GS printr-un noroc ….mia luat tatal meu unul din America blocat pe AT&T cu jb si unlock…a doua zii dupa ce l-am primit ia facut update la 3.1.2 si sa blocat si atunci mia cumparat altul…apoi am reusit eu sa il fac cu cunostintze nule despre jb si unlock..acuma experimentez pe cel din America de rupe…am numai iOS-uri beta pe Mac..de la iOS-urile pt 2g,3g,3gs,4 am instalat si iOS 1.1.4 pe 3GS si sa miscat OS 1.1.4 pe 3GS de rupea…atat despre cum am ajuns la iPhone:D

  4. @radu eu??

    @zaone eu nu am sa vand 3GS-ul si nici nu o sa achizitionez urmatoarele versiunii ale iPhone in urmatori 7-8 ani…raman la 3GS..care dupa cate probleme are 4 este mult mai bun…