A aparut versiunea 2.1 a sn0wbreeze

In cursul serii trecute iH8sn0w a lansat versiunea 2.1 a sn0wbreeze ca ne permite sa facem un custom ipsw jailbroken si activat direct din Windows. Aceasta noua versiune a programului functioneaza cu iOS 3.2.2 si iOS 4.1, este bazata pe exploit-ul lui geohot introdus in limera1n insa NU decodeaza telefoanele cu baseband 05.14.x sau mai mare, defapt nu decodeaza nici un telefon pentru ca nu are soft de decodare inclus, insa face activare.

Sfatul meu este sa nu folositi sn0wbreeze deloc pentru ca in general e un program prost cu foarte multe probleme! Daca totusi doriti sa il folositi atunci va recomand sa mai asteptati cateva zile deoarece primele versiuni ale programului au fost intotdeauna pline de buguri.

s0wbreeze 2.1 este compatibil cu :

  • iPhone 3G/3GS/4;
  • iPod Touch 2G/3G/3G;
  • iPad;
  • Apple TV.

Procesul prin care puteti face un custom ipsw este identic cu cel de aici, exceptie fac referirile la bootrom vechi/bootrom nou care nu isi mai au rostul si faptul ca aveti nevoie de iTunes 10. Dupa ce faceti custom ipsw-ul urmati pasii de pe ecran pentru a introduce terminalul vostru in DFU Mode altfel NU VETI PUTEA INCARCA ACEL CUSTOM IPSW IN iTUNES! Totusi eu va recomand sa stati departe de sn0wbreeze deocamdata pentru ca este un program foarte prost, de aceea nici nu ii voi face un tutorial dedicat pana nu apare o versiune care rezolva bugurile.

Puteti descarca sn0wbreeze 2.1 de aici.