Prima Pagina Android Samsung Galaxy S 2 ar putea depasi iPhone 4 din punct de...

Samsung Galaxy S 2 ar putea depasi iPhone 4 din punct de vedere tehnologic

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/eldarmurtazin/status/3774614010335232″]

Conform celor de la Engadget care se bazeaza pe un tweet al unui celebru reviewer de terminale mobile, se pare ca viitorul model al Samsung Galaxy S ar putea avea un procesor dual-core plus o interfata noua special facuta de Samsung. Despre procesoare dual-core s-a mai vorbit, insa pentru smartphone-uri aceste procesoare ar trebui sa fie disponibile abia pe la sfarsitul anului viitor insa exista totusi posibilitatea ca Samsung sa lucreze deja la implementarea acestui tip de procesor in viitorul model al Samsung Galaxy S. In tweet se specifica faptul ca viitorul Galaxy S este mult mai avansat din punct de vedere tehnologic decat generatiile actuale de smartphone-uri, insa e foarte probabil ca afirmatia sa fie doar un balon de sapun care se va sparte atunci cand Samsung ar urma sa prezinte Samsung Galaxy S.

Nu stiu cat de avansat tehnologic ar putea fi noul terminal GT-i9100 sau Samsung Galaxy S 2, insa e destul de probabil ca acest terminal sa nu fie singurul care sa depaseasca terminalul iPhone din punct de vedere al capacitatilor hardware. Pe partea de software problema e alta pentru ca acum accentul se pune pe aplicatii si functionalitatea adusa de acestea iar Android Market-ul mai are mult de “mancat” pana sa ajunga la nivelul AppStore-ului.

 • Mihai

  Eu am 5-6 aplicatii pe 3gs.

  Deci poate sa aibe magazinul lor 3 miliarde de aplicatii si zece mii de variante de FartApps ca eu tot yahoo mess si inca cateva o sa folosesc.

 • adrian

  Cred ca multe companii au intrat in lupta directa cu iphone si nici una nu se arata mai rasarita mult fum pt nimic pana acum, asa ca apple va reusi intotdeauna sa apara cu ceva nou. Nu sunt un fan al acestui produs exclusivist si excesiv de ,,americanesc ,,si scump cu multe interdictii ca si cum un iphone cumparat de la ei e tot al lor(vezi bluetooth-ul,codari etc) dar cred ca ceilalti care alearga dupa ei sunt la mare distanta ,ma refer la nokia am avut o mare varietate de tel nokia si mereu am fost dezamagit de ele acum samsungul se da la iphone precum catelul meu de buzunar la buldog ,desi sper sa nu fie asa .

 • adrian

  A si inca ceva toata stima pt zaone si pt ce face ma bucur ca esti din iasi

 • Fmac

  Si care-i faza ca urmatorul galaxy depaseste iphone 4?
  Pana atunci apare iphone 5. 🙂

 • Mihai

  Trebuie sa multumim concurentei agresive. Fara ei Iphoneul ar avea o configuratie jalnica…
  Trebuie sa astept anul 2009 sa am video recording si anul 2015 sa am radio FM…

 • Tigris Regalis

  Dual core la mobil – deci cu bateria cum stă? Sau îl folosim doar băgat în priză?

  Oricum, până nu e lansat, poate să se laude cu orice, realitatea se vede doar când se pot face review-uri obiective. Până atunci poate fi și vaporware.

 • Luci

  Zaone, esti prea mandru de telefonul tau. Si eu tot iPhone 4 am insa sincer, daca nu-si schimba atitudinea vis-a-vis de restrictii, cei de la Apple vor cadea in fata AndroidOS. AppStore este un fenomen, insa vremurile sunt schimbatoare. Eu sincer, pe partea de business, tind catre Android, care are implementate tehnologii de Google. Iar google nu-i oricine… poate impune un trend, parerea mea!

 • Bupsy

  Corect Luci

 • @Tigris Regalis: Dual-coreul nu e departe.
  @Luci: Si tu esti prea mandru de Google. Ia-ti un smartphone cu Android si mai discutam noi peste cateva saptamani cand vei ajunge in situatia de a da cu el de pamant.

 • Ciprian

  Si eu sunt de parere ca Apple o sa vina cu iPhone 5 care s-ar putea sa fie superior terminalului de la Samsung. Intre timp, fac toate experimentele software pe iPhone-ul prietenei mele. Eu stau pe un Nokia. Si atita vreme cat nu vor exista un player audio decent (nu cu sortarea idioata pe album/artist/playlist si fara acces direct la muzica din memorie – si nu dTunes cu jumatate de ecran reclame) si un call recorder pentru iPhone, nu am nici un motiv sa-mi cumpar unul. Dar imi place sa observ fenomenul 🙂