Poza: Nexus S – noul smartphone marca Google

In ultima vreme au tot aparut zvonuri in legatura cu o posibila lansare a terminalului Nexus Two care urma sa fie al doilea model de smartphone comercializat de catre Google. Pana la urma lansarea nu a avut loc insa cei de la Engadget au reusit sa obtina cateva poze cu Nexus S, fratele mai mare a terminalului Nexus One. Terminalul este produs de Samsung asa cum s-a zvonit si ruleaza Android Gingerbread, adica urmatorul mare update pentru sistemul de operare Android. Pozele acestea au aproximativ o luna vechime, insa aspectul exterior al terminalului Nexus S este acesta asa ca daca il asteptati acum stiti ce va lansa Google pana la Craciun.

Se poate foarte usor observa cat de similar este Nexus S cu Samsung Galaxy S, insa doar la partea din fata deoarece carcasa din spate este diferita si extrem de urata as spune eu. Anyway, ramane de vazut ce hardware va avea insa din punctul meu de vedere nu arata la fel de bine precum iPhone 4 dar probabil va avea performante ceva mai bune.

16 COMENTARII

  1. in prima poza pare un chinezism d-ala dual sim! (hahaha)

    arata groaznic… da’ poate ca suntem noi obisnuiti cu lookul apple si nu judecam obiectiv… <_<

  2. Mai usor cu fanatismele. E urmatorul SGS, o imbunatatire pe o reteta deja de succes.

    Nu uitati ca pretul e de doua ori mai mic ca la iphone.

  3. deci nu vreau sa fiu rautacios …. dar telefonul arata foarte bine ,,,, nu inteleg pe ce baza spune zaone ca e “extrem de urat”

    arata bine de tot sa fim seriosi – gusturile nu se discuta dar telefonul asta e departe de a fi urat …. ramane sa vedem hardware dar cred ca ASTA E…. sfarsitul suprematiei apple 🙂 ce vremuri :> abia astept sa ii rupa pe apple la vanzari 🙂

    PS: detin 3gs

  4. Si eu nu vreau sa fiu politicos :)) , chiar este foarte urat si pe langa asta mai este si gros…seamana cu un HTC care detineam eu acu vreo 4 ani :)))))

  5. Cine isi cumpara iPhone nu il cumpara pentru pret .

    Daca vreti telefoane ieftine va recomand : Sagem , Alcatel , LG , Nokia 1100 si altele .

    Google S asta , pare un telefon din 2009 cel putin la design , iar faptul ca va fi mai ieftin , cu siguranta va fi un lucru imbucurator pentru fanii Sagem et co.

    Pentru astia care am trecut prin iPhone 3 , 3GS si 4 sau iPad e fix inca o sapuniera care nu pare sa ne impresioneze nici daca ar costa 1 cent …..

  6. mda… e putin gros … pot sa recunosc asta dar eu zic sa asteptam sa aflam si motivul :> si s-ar putea sa fie hardware serios … altfel nu ar avea motiv sa aiba grosimea aia 🙂

  7. @fan apple: Pai daca nu se discuta atunci de ce mai astepti motivul? Pur si simplu mi se pare urat, nu imi place design-ul sau, mai ales spatele.
    @Mihai: Mie mi-a placut iPhone 4 de la bun inceput si am spus asta atunci. Puteti cauta articolele respective si puteti verifica.