Trip Journal aleasa cea mai buna aplicatie pentru iPhone

Aplicatia Trip Journal care a castigat locul 1 la concursul de aplicatii organizat de Orange in aceasta toamna a fost aleasa “All around best app ever” in cadrul conferintei mondiale a dezvoltatorilor de aplicatii pentru iPhone. Conferinta 360|iDev reuneste anual unii dintre cei mai buni dezvoltatori de aplicatii pentru iPhone iar anul acesta a venit randul unei aplicatii din Romania sa castige premiul cel mare. Trip Journal a mai castigat in trecut un premiu valoare de 100.000€ pentru versiunea Android a aplicatiei si iata ca talentul echipei de dezvoltatori de la iQuest din Cluj este recunoscut din nou atat in Romania cat si in cadrul conferintei internationale 460|iDev.

Felicitari echipei de la iQuest, eu unul sunt bucuros ca romanii sunt recunoscuti in straintate si pentru lucruri bune. Ce-as putea sa spun decat faptul ca le urez sa aiba inspiratia de a face cat mai multe aplicatii utile si de succes. Trip Journal poate fi achizitionata din Ro AppStore pentru 2.39€.

Iata cateva informatii despre aplicatie :

Aplicatia de calatorie premiata de Google cu premiul 1 la ADC2 in categoria turism Trip Journal este aplicatia de calatorie nr.1 votata de catre Google ca fiind cea mai avansata solutie de inregistrare, documentare si distributie in social media, disponibila pentru iPhone si Android. Trip Journal permite documentarea experientelor de vacanta si impartasirea acestora cu prietenii si familia. Impresionati pe toata lumea cu actualizari în timp real de la destinatiile vizitate si permiteti prietenilor sa urmareasca cele mai recente aventuri traite de dvs., pe parcursul desfasurarii calatoriei. INREGISTRARE INFORMATII CALATORIE * urmarire a traseului prin GPS – una dintre solutiile cele mai precise de urmarire disponibile (functioneaza si in fundal, pe iOS 4) * inregistrati si administrati puncte intermediare pentru destinatiile vizitate (pozitionare automata si manuala) * locatia este preluata automat pentru toate punctele intermediare daca sunt disponibile (tara, oras, adresa) * fotografii si înregistrari video cu geo-tag * fotografiile si înregistrarile video preluate cu Trip Journal sunt, de asemenea in galeria telefonului la rezolutie completa. * adauga fotografiile si video-urile din galerie la punctele intermediare create anterior. * comentarii Foto & Video * scrieti note în jurnal pentru a descrie experientele din vacanta. * management pentru calatorii din trecut sau calatorii multiple VIZUALIZARE CALATORII * Vezi Harta – urmarire în timp real, parcurgere fotografii din excursie, clipuri video si punctele intermediare pe harta, control facil al hartii, optiuni harta disponibile. * Google maps * Arhiva calatorii – puteti inregistra cate calatorii doriti in arhiva, parcurgeti-le în orice moment si împartasiti amintirile cu prietenii si familia. * Rasfoire media, note si punctele intermediare * Statistici despre calatorie in timp real TRIP SHARING Fiind integrat cu Google Earth, Trip Journal permite prietenilor si familiei sa vizualizeze cu usurinta traseele dvs. de calatorie, punctele intermediare pentru locatiile vizitate, fotografii full screen, videoclipuri, comentarii si postarile pe blog. Statisticile calatoriei, cum ar fi distanta, durata si arealul geographic parcurs, sunt, de asemenea, documentate în timp real si vizibile mai apoi folosind optiunea de Google Earth Export. Proaspat lansata aplicatie de Facebook impartasirea calatoriilor cu prietenii si familia, în timpul calatoriei sau vacantei dvs. O aplicatia must-have pentru toti turistii care doresc sa ramâna în contact si cu cei de acasa, in timpul concediului. Unic de design si functionalitate! Trip Journal este, de asemenea, integrat cu urmatoarele retele sociale si portaluri: 1. Facebook 2. Picasa 3. YouTube 4. Twitter (GPS Tweeting si altele) 5. Flickr