Prima Pagina aplicatii Video: BlackBerry Playbook hands-on

Video: BlackBerry Playbook hands-on

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NVC5mQlYSn0[/youtube]

In clipul video de mai sus aveti o mica demonstratie a felului in care functioneaza tableta PlayBook ce urmeaza s afie lansata de BlackBerry la inceputul anului viitor. Ieri am vazut un prim video in care am asistat o mica demonstratie a modului in care tableta PlayBook functioneaza in timpul navigarii pe internet si am ramas destul de impresionat de faptul ca tableta iPad nu e la fel de rapida precum PlayBook. Desigur ca testul de ieri ar putea fi criticat din mai multe puncte de vedere, insa oricum nu e demn de luat ca si punct de plecare in stabilirea cu exactitate a faptului ca tableta PlayBook este mai rapida decat iPad la navigarea pe internet.

In clipul de astazi avem o demonstratie a faptului ca PlayBook stie sa faca multitasking, insa observ ca meniul cu aplicatii se misca destul de greoi si am impresia ca asta e datorita numarului mare de aplicatii deschise in background. Ieri PlayBook a fost ridicata in slavi insa astazi “revine cu picioarele pe pamant” avand in vedere ca are probleme cu navigarea prin meniul cu aplicatii.

 • cashix

  Pe mine nu ma convinge cu nimic,la fel ca si android-ul.
  Multitasking-ul de la android pe langa iOS e o gluma,este parerea mea dar am avut un Galaxy S iar cu 5-6 aplicatii deschise simultan mergea foarteeee greu.
  pe iPhone am deschise si cate 20 de aplicatii si merge perfect.
  Pana nu va aparea acest Playbook nu cred ca cineva poate sa isi exprime parerea.
  E normal ca Blackberry sa isi faca reclama inainte sa apara dar eu cred ca va fi o dezamagire,la fel ca si Blackberry Torch.

 • bOse

  Softul sacadeaza grav .

 • crysxyz

  pe iPhone am deschise si cate 20 de aplicatii si merge perfect…. de la cashix citire , buna gluma!

 • chc

  da chiar,buna gluma,ce iphone ai tu tovarase?Ai cumva iphone generatia 148,eu am un 3gs si daca am deschis 3 jocuri,deja este colaps total…

 • ARNOLD

  la fel ca si galaxi teb, e penibila, next

 • Tigris Regalis

  Nimic nou, nimic inovativ – cum ne convinge RIM sa-i cumparam produsul?

  Pare-mi-se ca o apuca si acest mare producator de smartphones pe urmele unui alt mare producator de smartphones, adica Palm, care s-a laudat cu Pre inainte de lansare de nu mai putea, si dupa lansare a avut un asa de mare succes, de n-am mai auzit nimic de Palm pana ce-a fost inghitita de HP.