Prima Pagina Apple Va oferi Apple servicii MobileMe gratuit?

Va oferi Apple servicii MobileMe gratuit?

In ultima vreme s-a speculat din ce in ce mai mult pe marginea faptului ca Apple ar putea oferi gratuit unele servicii MobileMe pentru detinatorii de iDevices. Totul a pornit de la faptul ca in iOS 4.2 au fost gasite informatii care indicau faptul ca Apple ar putea permite logarea in contul MobileMe folosind un Apple ID sau chiar inregistrarea unui nou cont MobileMe folosind tot un Apple ID. In ultimele 2 versiuni ale iOS GM s-a descoperit un nou framework, denumit Accounts.framework, in sunt listate cateva error messages legate de anumite iDevice-uri si faptul ca respectivele terminale nu pot face un cont MobileMe gratuit.

Aceste mesaje nu se regasesc in iOS 4.1, deci e posibil ca odata cu lansarea iOS 4.2 Apple sa aiba o mica surpriza pregatita pentru utilizatorii de iDevices. Totusi nu va ganditi la prea multe deoarece se pare ca in alta parte a iOS exista restrictii pentru anumite Apple ID-uri, restrictii care impiedica respectivele ID-uri sa inregistreze un cont de e-mail pe MobileMe. Daca Apple va decide sa blocheze accesul unor utilizatori la sistemul de mailuri oferit de MobileMe, exista totusi o alta suita de optiuni foarte utile care mie cel putin mi-ar conveni sa le am gratuit : Find My iPhone, iDisk, Contact/Calendar/Safari/Notes over-the-air sync si Photo Galleries.

“This Apple ID cannot be used for MobileMe Mail, but you can use it for other MobileMe services.”

So, ce parere aveti, ne va da Apple MobileMe gratuit?

 • ticu

  Ca toate surprizele poate pentru americani. Noi ăștia în urmă cu 100 de ani nu primim nimic 🙁 Eu m-aș mulțumi cu mult așteptatul unlock. Voi?

 • sweetboyady

  Poate apare zilele astea IOS 4.2 sa fac si eu update!

 • Radou

  M-as bucura, dar nu prea cred. Tocmai am fost anuntat ca peste 30 de zile mi se va debita cardul cu 79 euro pentru urmatorul an (al 3-lea) pentru MobileMe.

 • Alin

  Tot Unlock astept si eu, mi sa luat sa astept zaone daca afli ceva te rugam anuntane si pe noi.Multumim

 • Normal ca va anunt, defapt am scris acum o saptamana sau 2 un articol, nu s-a schimbat absolut nimic de atunci.

 • sweetboyady

  Astept doar update ios 4.2,nu am nevoie de unlock!