Avertisment in legatura cu jailbreak-ul pentru iOS 4.2.1

Aseara Dev Team a publicat un articol in care explica situatia solutiilor de jailbreak si decodare in momentul de fata si va recomand sa cititi intai acel articol daca nu ati facut-o inca. Daca l-ati citit revenim la chestiunile curente, vedeti in mesajul de mai sus ca NU ESTE RECOMANDAT sa faceti jailbreak pe iOS 4.2.1 acum deoarece aceasta solutie de jailbreak nu este 100% functionala si va va creea multe probleme iar cand noua solutie va fi disponibila veti fi nevoiti sa faceti restore pentru a o folosi. Cydia si mobilesubstrate nu sunt inca gata pentru iOS 4.2.1 dar situatia se va rezolva in urmatoarele zile asa ca aveti rabdare pana cand Dev Team sau Chronic Dev Team va scoate o solutie de jailbreak compatibila. Toate solutiile de jailbreak scoase saptamana aceasta vor fi tethered pentru iPhone 4/iPod Touch 4G/iPad si iPhone 3GS/iPod Touch 3G(bootrom nou), adica va trebui sa refaceti jailbreak-ul daca inchideti telefonul!

Chronic Dev Team lucreaza la optimizarea greenpois0n pentru iOS 4.2.1 si o noua versiune va fi disponibila in zilele urmatoare, dar repet : jailbreak-ul va fi deocamdata tethered pentru terminalele mentionate mai sus. Nu se stie cand exact va fi disponibila aceasta noua versiune a greenpois0n, insa pana duminica cel tarziu ar trebui sa o avem in telefoanele noastre.

Speranta mea este ca ati salvat SHSH-uri pentru iOS 4.1 deoarece se pare ca exista o posibilitatea de a avea nevoie de ele pentru a face untethered jailbreak pe iOS 4.2. Nu stiu daca aceasta situatie se aplica si pentru decodare, insa ma cam indoiesc.

8 COMENTARII

  1. Cred si sper ca la iPhone 4 sa reuseasca sa faca aceeasi chestie ca si cu 4.1 ( use tiny umbrela ) si sa ramanem la acelasi baseband . Stii ceva de chestia asta?

  2. Salut, detin un iPhone 4 neverlocked, model MCxxxB, versiune 4.2.1 (8c148), modem firmware 03.10.01, ma intereseaza daca pot sa ii fac jb …
    thanks