Noutati de la Dev Team despre jailbreak si decodare

Acum cateva minute Dev Team a publicat un articol pe blogul oficial in care vorbeste despre noul iOS 4.2.1 lansat de Apple in aceasta seara dar si despre noile solutii de jailbreak si decodare ce vor fi disponibile in curand. In primul rand vorbim despre jailbreak care deocamdata este untethered DOAR pentru iPhone 3G/3GS(bootrom vechi) si iPod Touch 2G(bootrom vechi). Pentru posesorii de iPhone 3GS/4, iPod Touch 3G/4 si iPad(toate avand DOAR bootrom nou) solutia de decodare este decodamdata tethered, adica necesita refacerea jailbreak-ului daca terminalul este inchis. comex lucreaza la o solutie de untethered jailbreak insa dezvoltarea va dura ceva timp deci solutia va fi disponibila undeva in viitorul apropiat. Cydia deocamdata NU este 100% compatibila cu iOS 4.2.1 si nic mobilesubstrate-urile deci cine va alege sa faca jailbreak iOS 4.2.1 cu redsn0w si sa patch-uiasca Cydia va da peste probleme.

In curand va fi disponibila o noua versiune a redsn0w care va avea o versiune a Cydia 100% compatibila cu iOS 4.2.1 si va face jailbreak pe toate terminalele insa unele vor avea tethered jailbreak si altele untethered jailbreak, cititi mai sus de ce.

Decodarea pentru iPhone 3G/3GS NU este inca gata deoarece Cydia nu este 100% compatibila cu iOS 4.2. Dupa ce va fi lansata noua versiune a redsn0w Dev Team va lansa si noua solutie de decodare. Pentru iPhone 4 va dura ceva mai mult dezvoltarea unei solutii de decodare asa ca inarmati-va cu rabdare.  Dev Team a specificat ca noua solutie de decodare ar trebui sa fie disponibila saptamana aceasta, deci inca 5 zile lungi.

greenpois0n va fi actualizat pentru a face jailbreak pe iOS 4.2.1.