Prima Pagina deblocare Noutati de la Dev Team despre jailbreak si decodare

Noutati de la Dev Team despre jailbreak si decodare

Acum cateva minute Dev Team a publicat un articol pe blogul oficial in care vorbeste despre noul iOS 4.2.1 lansat de Apple in aceasta seara dar si despre noile solutii de jailbreak si decodare ce vor fi disponibile in curand. In primul rand vorbim despre jailbreak care deocamdata este untethered DOAR pentru iPhone 3G/3GS(bootrom vechi) si iPod Touch 2G(bootrom vechi). Pentru posesorii de iPhone 3GS/4, iPod Touch 3G/4 si iPad(toate avand DOAR bootrom nou) solutia de decodare este decodamdata tethered, adica necesita refacerea jailbreak-ului daca terminalul este inchis. comex lucreaza la o solutie de untethered jailbreak insa dezvoltarea va dura ceva timp deci solutia va fi disponibila undeva in viitorul apropiat. Cydia deocamdata NU este 100% compatibila cu iOS 4.2.1 si nic mobilesubstrate-urile deci cine va alege sa faca jailbreak iOS 4.2.1 cu redsn0w si sa patch-uiasca Cydia va da peste probleme.

In curand va fi disponibila o noua versiune a redsn0w care va avea o versiune a Cydia 100% compatibila cu iOS 4.2.1 si va face jailbreak pe toate terminalele insa unele vor avea tethered jailbreak si altele untethered jailbreak, cititi mai sus de ce.

Decodarea pentru iPhone 3G/3GS NU este inca gata deoarece Cydia nu este 100% compatibila cu iOS 4.2. Dupa ce va fi lansata noua versiune a redsn0w Dev Team va lansa si noua solutie de decodare. Pentru iPhone 4 va dura ceva mai mult dezvoltarea unei solutii de decodare asa ca inarmati-va cu rabdare.  Dev Team a specificat ca noua solutie de decodare ar trebui sa fie disponibila saptamana aceasta, deci inca 5 zile lungi.

greenpois0n va fi actualizat pentru a face jailbreak pe iOS 4.2.1.

 • stefan

  macar bine ca iese saptamana asta deblocarea pentru 3gs si 3g.

 • iceman2hot4u

  hai mai repede cu unlock-u :X

  in sfarsit o sa am si eu iPhone-u functional :X

 • Mostwnted

  Hai ca 5 zile nu “e” multe…

 • bodanelu

  ciudat.. se tot vorbeste de jailbreak si decodare pentru 4.2 dar pentru 4.1, unde jb-ul este permanent nu se zice nimic de aceasta solutie de unlock. Nu ar putea sa o scota pentru 4.1 ca astia de stam cu telefoanele neupdatate sa le decodam…

 • Aurelius

  hai k si dev team sunt la fel d penibili ca apple. parca ziceau ca vom avea jb/unlock in secunda in care se lanseaza iOS 4.2. acu zic k va dura ceva pana il fac… pai ce au pazit pana acum, k iOS 4.2.1 e lansat d o saptamana?

 • Nelutu

  Domnilor, toate sunt legate de Cydia, si cat timp nu este functionala 100%, nu se va lansa nici o solutie de jailbreak sau decodare. Nu ne ramane decat sa asteptam….

 • papastratos

  sa nu credeti ca nu va fi ca pana acum….amanare dpa amanare,,,,

 • Marcu

  Ei nu sunt obligati sa faca soft pt unlock Mai ales ca nu sunt platiti pentru asta si e totul benevol

 • Valentin

  …mai bine ar cere 1 Euro de caciula… dar sa scoata imediat ce apare un update nou.

 • com

  Marcu, daca nu sunt platiti pt asta, atunci de unde a avut Saurik 3 milioane de dolari ca sa cumpere Rock? Cu celelalte milioane ce crezi ca face? Lumea instaleaza Cydia poate in primul rand pt unlock, ceea ce inseamna ca daca unlock-ul n-ar aparea in Cydia, multa lume n-ar mai instala, Saurik n-ar mai castiga milioane. Eu zic ca sunt platiti:)0

 • Pingback: Avertisment in legatura cu jailbreak-ul pentru iOS 4.2.1()

 • Pingback: Jailbreak iOS 4.2.1 cu redsn0w 0.9.6 beta 4!()

 • Danut

  Deci, sa inteleg ca Dev-Team lanseaza si unlockul pentru 4.2.1 bb? Sau doar jailbreaku` la versiunea asta? Ma simt bine ca am bootrom vechi:))

 • Alin

  Zaone sti ceva de unloc 05.14.02 , sau cand o sa fie pentru public ca cele 2 zile sau cam dus ?

 • Pingback: ultrasn0w unlock status update()