Serviciul Find My iPhone limiteaza numarul de conturi inregistrate de pe un terminal

Dupa cum prea bine stiti deja, Apple ofera gratuit serviciul Find My iPhone din MobileMe tuturor terminalelor iPhone 4/iPod Touch 4G si iPad, insa nu si pe terminalele mai vechi. Pentru a permite si detinatorilor unor terminale mai vechi sa beneficieze de aceasta optiune, Apple ofera utilizatorilor posibilitatea de a activa serviciul MobileMe pe un iPhone 4/iPod Touch 4G sau o tableta iPad, iar contul activat va putea fi mai apoi folosit pe un iPhone 3G/3GS sau iPod Touch 2G/3G. Aceasta optiune are  totusi o limitare, adica de pe un terminal nu pot fi activate mai mult de 3 astfel de conturi, deci aveti grija cui si cum activati pentru ca s-ar putea sa va treziti cu urmatorile erori afisate pe ecran :

Cannot Sign In

The maximum number of free accounts have been activated on this iPhone.

Account Limit Reached

This device is no longer eligible for creating a free MobileMe account.

Din pacate nu exista nici o metoda de a sterge conturile inregistrate deja pe un anumit terminal deci odata ce ati ajuns la limita maxima de 3 veti fi impiedicati din a mai inregistra alte conturi pe viitor.

15 COMENTARII

  1. @zaone. am nevoie de ajutor. am vrut sa refac jail. 4.2.1 pe 3gs si tel. ramane cu sigla marului pe ecran si nu mai porneste. nu il vede nici itunes. ai idee ce trebuie facut? ms. am facut si pasul doi de la jail. si ramane cu sigla ananasului blocata pe ecran

  2. Am incercat si eu de pe 3GS si nu are cum sa mearga pentru ca e o cu totul alta interfata. Daca nu ai cont MobileMe nu merge.
    Tii apasate butoanele home + lock pana se inchide. Dupa aia tii apasat butonul home pana intra in recovery mode si faci restore.

  3. Oricat spuneti voi ca merge sa faci cont pe mobile.me,nu merge pe 3gs cu 4.2.1!si nici free 60 zile!deci revin,daca doreste cineva sa-mi faca si mie un cont ,v-as multumi pentru amabilitate!