ultrasn0w functioneaza pe iOS 4.2.1!

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/MuscleNerd/statuses/8447304285556736″]

MuscleNerd tocmai a spus pe contul sau de Twitter ca a reusit sa modifice ultrasn0w pentru a functiona corect pe iOS 4.2.1! Se pare ca Apple a lucrat destul de mult la modificarea sistemului de operare pentru a impiedica rularea ultrasn0w, insa Dev Team pare sa fi depasit acest obstacol si ultrasn0w ruleaza fara probleme pe iOS 4.2.1! Avand in vedere aceasta veste este destul de posibil ca ultrasn0w sa fie lansat astazi, undeva spre seara, sau cel tarziu maine.

Noua solutie de decodare/unlock va functiona initial doar pe iPhone 3G/3GS si va decoda ultimele 2 baseband-uri din iOS 4.1/4.2.1, adica 05.14.02 si 05.15.04. Solutia de decodare pentru iPhone 4 va fi disponibila cel mai probabil luna viitoare.

Who’s happy about this? Share it with your friends 😉

69 COMENTARII

  1. zaone pentru 4.2.1 exista jail cu limerain? intreb pentru ca mi se pare cel mai simplu de realizat…daca nu cu ce exista? (pt un 3gs 4.1). multumesc anticipat

  2. Oare soluțiile vor fi tethered? Aș vrea un telefon independent totuși. Hai cu unlock-ul că avem multe minute în rețea 😀

  3. @gtc black: Miercuri e deja luna viitoare.
    @Ovi: L-a facut functional pe cel vechi care are incluse si exploit-urile noi. Ei le aveau gata de mult timp dar ultrasn0w trebuia modificat pentru a functiona pe 4.2.1.

  4. De abia ast sa trec de la ios 4.0 la 4.2.1 si sa fac unlock si jailbreak …3g am..asa pot sa testez cum se misca si pe 4.1 si pe 4.2.1 fara frica ca o sa raman cu un ipod…

  5. Am un 3g …4.0.1 daca fac upgrade la 4.2.1 acum pot sa fac si unlock ..chiar daca nu am cartela de activare ? si ce se intampla cu applicatiile ? le pierd ?

  6. @deea: Depinde ce terminal ai, deocamdata nu e chiar indicat sa faci update.
    @cristiarad: Cand apare poti face unlock si activare si nu, daca faci doar update nu ar trebui sa le pierzi.

  7. se merita sa trec de la 4.1 la 4.2.1 pe iphone 3g ? ma intereseaza daca sunt ceva diferente in privinta vitezei telefonului.

  8. Bine am înțeles de la muscle : posibil să apară soluția deseară? Oricum mare atenție la baseband și update. Nu vă grabiți! Mai bine întrebați aici.

  9. la asta ma gandeam si eu ….still waiting …:(….sincer daca a-si stii cum e treaba cu unlock-ul ( programul in sine ) …m-asi apuca chiar eu de lucru la el pentru un viitor iOs 🙂

  10. Ai mai fost intrebat si de altcineva si nu ai raspuns chiar nu ne poti raspunde la intrebare 4.2.1 se misca mai repede cu mult decat 4.1?

  11. @ Alin …exista si un videoclip aici despre 4.2.1 pe iphone 3G ! Se misca mai bine binenteles , asa cum si 4.1 fatza de 4.0 se misca bine 😉 !Insa cel mai bun ios ptr 3G este 3.1.3 ! Servus

  12. @Alin: In 3 minute de la intrebare deja ai intrebat a 2-a oara, wtf?
    Oameni buni eu zic sa va vedeti de treaba si sa reveniti peste vreo 2 ore asa, daca apare decodarea nu pleaca nicaieri.
    Nu pun chat pentru ca iese nebuneala.

  13. Nu plecam nicaieri ,nu intelegi ca majoritatea s-au ales cu baseband nou din prostie si au ramas in aer de o gramada de timp? La fel si eu.M-a mancat sa vad ce face fara sa citesc in prealabil si de atunci a fost un chin .Ma bucur cel putin ca in aceasa perioada am citit cam tot ce se poate despre ios-uri si nu numai aici pe forumul tau.

  14. UPDATE 2:
    MuscleNerd of the iPhone Dev Team has just tweeted that Ultrasn0w unlock is on it’s way and you’ll be free at last. The unlock for iPhone 3G and iPhone 3GS on baseband 05.14.02 (iOS 4.1) and baseband 05.15.04 (iOS 4.2.1) will be released this Sunday (29 november).

  15. era mai bine sa ne spuna ca e gata data viitoare si sa ni-l fi dat maine…
    era mult mai usor de suportat acest chin! :-<

  16. tare abia astept dau o cisterna de bere la toti useri si ptr toata echipa zoane.ro ptr unlok asta , stau mai bine de 3 saptamani cu iphone blocat.