Prima Pagina aplicatii Cydia functioneaza mai bine pe iOS 4.2.1

Cydia functioneaza mai bine pe iOS 4.2.1

Dupa cum stiti deja, incompatibilitatea aplicatiei Cydia cu iOS 4.2.1 a fost unul dintre principalele motive pentru care solutia de jailbreak pentru iOS 4.2.1 a fost putin amanta. Noua versiune a aplicatiei Cydia, la care s-a lucrat ceva vreme, nu aduce schimbari majore pentru posesorii de iPhone/iPod Touch din punct de vedere estetic, singurele diferente pe are le veti remarca vor fi la butoanele din partea de sus si la cel in pentru oprirea update-ului. La tableta iPad situatia e diferita deoarece Cydia este acum compatibila cu tableta, permite si lucrul in landscape mode, deci posesorii de tablete iPad sunt cei mai rasfatati.

Din punct de vedere al performantelor trebuie sa recunosc faptul ca noua versiune a Cydia este ceva mai rapida in incarcarea informatiilor/instalarea aplicatiilor, deci per total veti observa un spor de performanta. Din pacate din punct de vedere grafic situatia nu e inca 100% ok deoarece la trecerea dintre meniuri veti observa ca grafica o ia putin razna pana incarca toate informatiile, apoi totul revine la normal.

In momentul de fata cydia_1.0.3366-1 este versiunea publica din redsn0w 0.9.6 beta 4 pe care o puteti instala si pe iOS 4.1 folosind tutorialul acesta sau acesta. Insa mai intai trebuie sa descarcat noua versiune a Cydia de aici. Versiunea aceasta poate cauza probleme unor posesori de iPod Touch 2G, de celelalte terminale nu stiu asa ca aveti grija.

Versiunea 1.0.3366-7 a Cydia este in teste si va fi publica in curand iar eu va recomand sa o asteptati deoarece parca merge ceva mai bine decat cea anterioara.

 • Dorin

  noua versiune de cydia merge foarte bine pe iPhone 3G, 4.1 jailbroken cu sn0wbreeze.

 • Raoulex

  Si la mine se incarca mai repede. iPhone 4

 • Bupsy

  Exista jailbreak pt 3gs boot nou si iphone 4, ambele cu 4.2.1?

 • AlexI

  A aparut jailbreak stabil pentru iPod Touch 2G MC?Mersi!

 • bycxc

  Spatiile alea goale ce se vad sunt labeluri goale standard in care se va incarca informatia particulara a fiecarei aplicatii din cydia.E doar o chestiune de implementare nu un bug.

 • emanuel

  salut…am facut update la 4.2.1 am instalat cu redsn0w totul oke ,am instalat din cydia sinfuliphonerepo.com ,dupa care am instalat sinfulcrack for 4.2 ….si nu mai porneste….sta blocat pe marul de la apple….este cumva alta sursa pt a folosi programele crack?……sau se poate sa il repornesc asa cu ceva program?

 • Griim

  Cum ar trebui sa bag fisierul ala in iphone ? [ Noua versiune de Cydia/sau cum pot s il updatez ]