Detalii despre noua soltutie de unlock

Ati asteptat atatea luni dupa noua solutie de decodare si iata ca ea a venit, insa din pacate folosirea sa e mai complicata decat v-ati fi putut astepta. Se pare ca Dev Team nu a putut decoda baseband-urile 05.14.02 si 05.15.04, insa a putut decoda baseband-ul 06.15.00 al tabletei iPad care functioneaza foarte bine si pe iPhone 3G/3GS. Singura metoda de a decoda telefoanele voastre este prin folosirea PwnageTool 4.1.3 care merge DOAR pe Mac OS X, sau o noua versiune a redsn0w ce va fi disponibila abia in cursul zilei de maine. Aceste 2 programe vor face update baseband-urilor voastre la versiunea 06.15.00 care este decodabila! Odata ce faceti acest update NU VETI MAI PUTEA FACE DOWNGRADE sub nici o forma!

FACAND ACEST UPDATE EXISTA SANSA SA PIERDETI GARANTIA! Acest update de baseband poate fi verificat la Orange si daca il descopera va vor putea anula garantia pentru ca acest baseband NU ESTE DISPONIBIL in mod normal pe iPhone! Faceti update CU MARE GRIJA!

Pentru a folosi PwnageTool 4.1.3 si noul redsn0w trebuie sa descarcati iOS 3.2.2 pentru iPad de aici si va recomand sa o faceti acum cat mai sunt disponibile!

Noua versiune a ultrasn0w face unlock pe toate baseband-urile pana la 05.14.02 insa pentru iPhone 4 va face unlock doar pentru 01.59.00.

Voi face un tutorial pentru PwnageTool in seara aceasta si maine pentru redsn0w.