Prima Pagina HTC Video: HTC HD7 are probleme cu semnalul la fel de mari precum...

Video: HTC HD7 are probleme cu semnalul la fel de mari precum iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j_NIx4R324I[/youtube]

Am scris acum cateva zile un articol in care prezentam un terminal HTC HD7 care pierdea semnal fara sa fie tinut intr-o anumita maniera, asa cum trebuie tinut un iPhone 4 pentru a pierde semnal. HTC HD7 pare a avea probleme foarte mari cu semnalul pentru ca practic terminalul pierde semnal cand e utilizatorul acopera cu mana spatele dispozitivului, dupa cum puteti observa si din clipul urmator. Problemele cu semnalul apar din nou pe reteaua T-Mobile, insa e destul de greu de crezut ca problema tine de reteaua de telefonie avand in vedere ca semnalul scade doar cand persoana din clip ia terminalul in mana si scade de la 5 liniute la doar 1 numai cand e tinut in mana.

Sunt curios daca se va face la fel de mult tam-tam cu acest HD7 precum s-a facut cu iPhone 4, dar presim ca nu va fi asa, interesul e prea mic.

 • coldone

  Toate telefoanele de pe piata au probleme cu semnalul daca obstructionezi antena, doar ca la unele efectul este mai accentuat. Am mai spus o, pana la isteria “antenna-gate”, lumea nici nu stia asta si dadea vina pe retea ori de cate ori se intrerupea convorbirea.

 • Pingback: Tweets that mention Video: HTC HD7 are probleme cu semnalul la fel de mari precum iPhone 4 -- Topsy.com()

 • Florin

  Caramizile nu aveau probleme mari de semnal. Lasand gluma nici Iphone 2G nu are aceste probleme. Este cineva care a incercat signal booster?Mi se pare aiurea sa existe o solutie de 10 euro si sa nu fie aplicata marii producatori.

 • La iPhone 2g e problema cu carcasa aia de aluminiu, multa lume s-a plans de semnal atunci.

 • Doc

  la iphone 2G antena era in zona de plastic… insa, cred ca ulterior ai mai calibrat ceva pe acolo, prin soft, pentru ca la versiunea 3.x de soft, bateria totusi tine mai mult si semnalul este mai bun decat la 1.x

 • Gagauza

  iphone 2g era praf la semnal…..

 • Ciprian

  Apple are, teoretic, un singur telefon in portofoliu (anul asta e evident iPhone 4). HTC are peste 4 telefoane scoase in anul curent. Mi se pare oarecum firesc, ca buzz-ul sa fie mut mai mare cand se intimpla bad things de la Apple, pentru ca nu exista alternativa. Adica la HTC, daca afli ca terminalul respectiv are probleme, te orientezi spre altul din portofoliu. La Apple, care era alternativa? 3GS? De-asta amplitudinea diferita a buzz-ului. Nu cred ca e un complot global impotriva Apple…

 • the1

  Amplitudinea e diferita si fiindca Apple este cea mai profitabila companiei si fiindca iPhone este gadgetul ”minune” care a revolutionat piata smartphone-urilor si a touchscreen-urilor. Altfel, problema mi se pare la fel de grava sau, dimpotriva, insignifianta, si daca e vorba despre iPhone 4 sau HD7.

  PS HD7 e totusi varful de lance HTC…

 • Pingback: HTC raspunde in fata acuzatiilor privind semnalul terminalului HTC HD7, ne aduce aminte de Apple()

 • Pingback: HD7 si posibila problema cu semnalul | mobbi.ro()