Prima Pagina aplicatii iSHSHit – salveaza SHSH-uri simplu si usor din terminalul tau

iSHSHit – salveaza SHSH-uri simplu si usor din terminalul tau

iSHSHit este o noua aplicatie disponibila in Cydia care usureaza munca de salvare a fisierelor SHSH necesare pentru a face restore terminalelor noastre. Pana acum singura metoda de a salva SHSH-uri era folosind programul TinyUmbrella sau asteptand ca, Cydia sa le salveze singura. Cu ajutorul iSHSHit puteti salva fisiere SHSH pentru versiunile curente ale iOS atat in Cydia cat si in telefon. Din pacate iSHSHit nu permite salvarea fisierelor SHSH pentru versiunile anterioare ale iOS ci numai pentru cele curente(iOS 4.2.1 in momentul de fata).

Dupa ce ati salvat un fisiere SHSH folosind iSHSHit, acesta va fu automat salvat in telefon dar si trimis catre Cydia pentru salvare pe serverul lui saurik. Odata ce SHSH-ul este salvat in telefon el poate fi trimis prin e-mail catre calculatorul vostru pentru a fi folosit cu TinyUmbrella in cazul unui restore. Aplicatia este compatibila cu toate iDevice-urile inclusiv Apple TV, deci puteti salva SHSH pentru orice terminal.

Aplicatia este disponibila gratuit in Cydia si va recomand sa o instalati si sa salvati SHSH pentru iOS 4.2.1(daca nu ati facut-o inca) si pentru iOS 4.1 pentru ca inca se poate. Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti aplicatia, sa selectati versiunea de firmware dorita si sa apasati save iar aplicatia va salva automat SHSH-ul.

Aplicatia functioneaza NUMAI pe baza unei conexiuni la internet.

 • Marius R.

  mai bine o lasau iSHSH, cu terminatia aia se intelege altceva ;))

 • bedmadafaka

  Lol .asa-i

 • Nevertheles e o aplicatie foarte utila.

 • Pingback: Tweets that mention iSHSHit - salveaza SHSH-uri simplu si usor din terminalul tau -- Topsy.com()

 • Deleteplz

  Zaone, când intru in Cydia îmi scrie
  SHSH: iOS 3.1.3, 4.0, 4.0.1, 4.0.2, 4.1
  Asfalt înseamnă ca am SHSH-ul salvat pt ele?

 • MakMak

  Nu am gasit-o in Cydia… pe ce sursa e?

 • Maotsetoung

  zaone, eu am reusit sa imi salvez 3.1.3 si nu mi-a spus nimic! e ceva in neregula de ai spus tu ca numai pentru 4.2.1 se poate salva sau merge si cu alte SHSH-uri?

 • Maotsetoung

  @MakMak: dai la search si introduci ” iSHSHit ” . . .

 • @Deleteplz: Da.
  @MakMak: Este in Cydia, nu trebuie adaugata nici o sursa.
  @Maotsetoung: Eu am incercat sa salvez pentru 4.0.1 si mi-a spus ca nu poate salva, desi in Cydia am asa ceva. Daca tie ti-a salvat atunci mai mult ca sigur din Cydia l-a luat.

 • MakMak

  Mda, scuze, intrasem de pe WiFi-ul de la servici si cred ca are blocate anumite site-uri de nu gaseam. Cum am intrat de acasa l-am gasit. Mi-a salvat 4.1 si 4.2.1 pentru iP4.
  Foarte tare aplicatia.