iSHSHit – salveaza SHSH-uri simplu si usor din terminalul tau

iSHSHit este o noua aplicatie disponibila in Cydia care usureaza munca de salvare a fisierelor SHSH necesare pentru a face restore terminalelor noastre. Pana acum singura metoda de a salva SHSH-uri era folosind programul TinyUmbrella sau asteptand ca, Cydia sa le salveze singura. Cu ajutorul iSHSHit puteti salva fisiere SHSH pentru versiunile curente ale iOS atat in Cydia cat si in telefon. Din pacate iSHSHit nu permite salvarea fisierelor SHSH pentru versiunile anterioare ale iOS ci numai pentru cele curente(iOS 4.2.1 in momentul de fata).

Dupa ce ati salvat un fisiere SHSH folosind iSHSHit, acesta va fu automat salvat in telefon dar si trimis catre Cydia pentru salvare pe serverul lui saurik. Odata ce SHSH-ul este salvat in telefon el poate fi trimis prin e-mail catre calculatorul vostru pentru a fi folosit cu TinyUmbrella in cazul unui restore. Aplicatia este compatibila cu toate iDevice-urile inclusiv Apple TV, deci puteti salva SHSH pentru orice terminal.

Aplicatia este disponibila gratuit in Cydia si va recomand sa o instalati si sa salvati SHSH pentru iOS 4.2.1(daca nu ati facut-o inca) si pentru iOS 4.1 pentru ca inca se poate. Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti aplicatia, sa selectati versiunea de firmware dorita si sa apasati save iar aplicatia va salva automat SHSH-ul.

Aplicatia functioneaza NUMAI pe baza unei conexiuni la internet.