Prima Pagina Camera iFlash Camera – Accesoriu flash LED pentru terminalul tau

iFlash Camera – Accesoriu flash LED pentru terminalul tau

Terminalul iPhone 4 este dotat cu un flash LED care este mult mai bun decat eu unul m-as fi asteptat avand in vedere dimensiunea destul de redusa. iPhone 3G/3GS si iPod Touch-urile nu au din pacate un asemenea dispozitiv dar accesoriul iFlash ar putea reprezenta o rezolvare pentru aceasta problema. iFlash este un dispozitiv micut cu un flash LED care se monteaza in portul USB al terminalului si da utilizatorilor posibilitatea de a face poze chiar si in conditii de luminozitate foarte scazuta. Acest accesoriu este putin mai puternic decat flash LED-ul din iPhone 4 asa ca daca aveti un iPhone 4 nu merita achizitionat.

Love the diversity of your iPhone but still get the feeling you are not able to take full advantage of the camera function?

Frustrated are [sic] not being able to use the camera function in badly lit areas? We at Gadgets and Gear have the perfect solution to avoid the disappointment. Simply attach the iFlash to your iPhone 3G and you have instant access to an efficient flash to help illuminate most poorly lit areas.

iFlash este disponibil pentru achizitie la doar 29.99$ si va recomand sa il achizitionati cat mai repede daca vi se pare util.

 • Robertddog

  Vreau si eu unul.Daca stie cineva de unde pot cumpara,il rog sa ma ajute.Multumesc.

 • Emil

  A scris si zaone in anunt de unde il poti cumpara citeste ultimul rand din articol si gasesti.

  “iFlash este disponibil pentru achizitie la doar 29.99$ si va recomand sa il achizitionati cat mai repede daca vi se pare util.”

  Da un click pe cuvantul achizitie si ai sa gasesti.

 • Ovi

  + 25$ shipping 😛

 • Robertddog

  Esti tare destept Emile.Cum de nu m-am gandit la asta?Cum a zis si Ovi + taxele de transport ma duce la mai mult decat face produsul.Eu ma refeream daca stie cineva in Romania,daca a vazut cineva,pe undeva de vanzare si la un pret rezonabil.Am gasit undeva pe net la 124 de lei.Mi se pare cam mult.

 • ViDiEi

  Cu bateria e problema… cam cate poze rezista bateria pana se da batuta? Si daca da cineva comanda poate face o fapta buna de Mos Nicolae si preia mai multe bucati .. what do you guys say 😀