iFlash Camera – Accesoriu flash LED pentru terminalul tau

Terminalul iPhone 4 este dotat cu un flash LED care este mult mai bun decat eu unul m-as fi asteptat avand in vedere dimensiunea destul de redusa. iPhone 3G/3GS si iPod Touch-urile nu au din pacate un asemenea dispozitiv dar accesoriul iFlash ar putea reprezenta o rezolvare pentru aceasta problema. iFlash este un dispozitiv micut cu un flash LED care se monteaza in portul USB al terminalului si da utilizatorilor posibilitatea de a face poze chiar si in conditii de luminozitate foarte scazuta. Acest accesoriu este putin mai puternic decat flash LED-ul din iPhone 4 asa ca daca aveti un iPhone 4 nu merita achizitionat.

Love the diversity of your iPhone but still get the feeling you are not able to take full advantage of the camera function?

Frustrated are [sic] not being able to use the camera function in badly lit areas? We at Gadgets and Gear have the perfect solution to avoid the disappointment. Simply attach the iFlash to your iPhone 3G and you have instant access to an efficient flash to help illuminate most poorly lit areas.

iFlash este disponibil pentru achizitie la doar 29.99$ si va recomand sa il achizitionati cat mai repede daca vi se pare util.