AirPrint Hacktivator retras de pe internet la cererea Apple

AirPrint Hacktivator, programul cu ajutorul caruia functia poate fi activata in Windows, a fost retras, la cererea celor de la Apple, de catre developerul care l-a produs. Programul in sine continea un cod care odata injectat in Mac OS X activa respectiva functie, insa pentru ca acest proces sa fie functiona programul copia si niste fisiere dintr-o versiune beta a Mac OS X. Probabil nu stiti, dar Apple nu tolereaza distributia neautorizata a programelor sale si se pare ca in acest caz a decis sa il someze pe developerul programului sa il scoata de pe interent si sa nu se mai foloseasca de fisiere proprietare Apple.

Developerul a luat act de somatie si a scos toate versiunile AirPrint Hacktivator de pe site-ul sau insa a facut una noua care nu contine fisiere proprietare Apple, versiune care sper sa fie “pe placul” celor de la Apple. Daca aveti nevoie de aceasta noua versiune o puteti descarca de pe site-ul developerului.

Apple nu obisnuieste sa se implice decat in cazuri foarte speciale si se pare ca acesta este unul dintre ele, mai ales ca are legatura cu o functie ce ar trebui sa fie disponibil doar pentru anumiti utilizatori.