Prima Pagina AirPrint AirPrint Hacktivator retras de pe internet la cererea Apple

AirPrint Hacktivator retras de pe internet la cererea Apple

AirPrint Hacktivator, programul cu ajutorul caruia functia poate fi activata in Windows, a fost retras, la cererea celor de la Apple, de catre developerul care l-a produs. Programul in sine continea un cod care odata injectat in Mac OS X activa respectiva functie, insa pentru ca acest proces sa fie functiona programul copia si niste fisiere dintr-o versiune beta a Mac OS X. Probabil nu stiti, dar Apple nu tolereaza distributia neautorizata a programelor sale si se pare ca in acest caz a decis sa il someze pe developerul programului sa il scoata de pe interent si sa nu se mai foloseasca de fisiere proprietare Apple.

Developerul a luat act de somatie si a scos toate versiunile AirPrint Hacktivator de pe site-ul sau insa a facut una noua care nu contine fisiere proprietare Apple, versiune care sper sa fie “pe placul” celor de la Apple. Daca aveti nevoie de aceasta noua versiune o puteti descarca de pe site-ul developerului.

Apple nu obisnuieste sa se implice decat in cazuri foarte speciale si se pare ca acesta este unul dintre ele, mai ales ca are legatura cu o functie ce ar trebui sa fie disponibil doar pentru anumiti utilizatori.

LIKE
Articolul anteriorSe apropie lansarea iPhone 4 la Vodafone
Urmatorul articoliFlash Camera – Accesoriu flash LED pentru terminalul tau