100 de zile pana la lansarea iPad 2?

Stim cu totii ca Apple lucreaza la tableta iPad 2, stim cu totii ca aceasta va fi prezentata intr-o conferinta din luna ianuarie insa ce nu stim este data la care va incepe distributia. Conform unui articol al unei publicatii asiatice, Apple grabeste lansarea tabletei iPad 2 de anul acesta, mai exact compania planuieste sa inceapa distributia noii generatii a tablete iPad chiar din luna februarie 2011. Initial Apple stabilise ca lansarea sa aiba loc in luna ianuarie insa datorita faptului ca noua versiune de iOS facuta special pentru iPad 2 este inca in teste si Foxconn, cel ia mare producator de iDevices, inca nu a terminat noua sa fabrica.

The sources pointed out that the iPad 2 will ship as soon as the end of February in 2011. Apple originally planned to start mass production in January, but because the device’s firmware is currently still in testing, Apple has been postponing the schedule. Since Foxconn’s new plants in Chengdu are still in pilot production, iPad 2 will be mainly supplied by its Shenzhen plants, while the company’s upstream component partners have all been notified of the shipments schedule.

Conform aceluiasi articol Apple va introduce chipuri baseband noi in iPad 2 si iPhone 5 deci va ingreuna, again, munca de decodare facuta de Dev Team, insa sper macar sa imbunatateasca performantele chip-urilor actuale. Suntem deja in data de 7 decembrie, mai este doar o aproximativ o luna si jumatate pana la data in care Apple va tine conferinta in care va prezenta iPad 2 si noua versiune de iOS si tot ce sper eu este ca Apple sa “revolutioneze” din nou industria tabletelor.

3 COMENTARII

  1. Am înțeles că amânarea a fost cauzată numai de testarea firmware, nu și de noua fabrică Foxconn, căci până la aducerea producției din noua fabrică la capacitate maximă, se va produce fără probleme și în vechea fabrică.

  2. ce cool ar fii sa aibe marginea aia neagra subtire asa cum e prezentata in poza de mai sus…tot timpul am zis ca e prea gros conturul negru in jurul ecranului la ipad1.
    si front camera e cool… oare ce o sa mai fie nou?