Prima Pagina aplicatii De azi putem folosi codurile gratuite pentru aplicatii si in AppStore Romania!...

De azi putem folosi codurile gratuite pentru aplicatii si in AppStore Romania! Developeri dati aplicatii gratuite!

Dupa mai bine de 2 ani de la deschiderea AppStore-ului iata ca Apple le permite in sfarsit developerilor sa ofere coduri gratuite pentru aplicatii in orice AppStore din lume. Pana acum orice cod gratuit oferit pentru o aplicatie putea folosit doar in AppStore US si acesta a fost un foarte foarte mare inconvenient pentru toti ce care nu aveau contul in respectivul AppStore. Acesta este probabil un prim pas catre posibilitatea de a achizitiona iTunes Gift Cards din AppStore Romania. Pentru cei care nu stiu aceste carduri valorice pot fi oferite cadou oricarei persoane insa in momentul de fata ele pot fi achizitioneaza doar si pentru AppStore SUA.

Your promo code distribution is no longer limited to U.S. customers. Promo codes in iTunes Connect can now be redeemed by all App Store customers worldwide. Your Team Agent can request 50 codes per version of your app in iTunes Connect and your customers can redeem these codes in any App Store. To learn more about requesting promo codes in iTunes Connect, see the iTunes Connect Developer Guide.

Daca esti developer de aplicatii si doresti sa oferi cateva coduri pentru un concurs pe acest site imi poti da un e-mail la zaone@zaone.ro cu respectivele coduri! Sunt cateva mii de utilizatori de iPhone care le asteapta!

 • sweetboyady

  Sa vina codurileeeee !!!!!

 • Vezi sa nu …

 • Eduard

  suna bine 😀

 • Lol

  Am vazut gift cards in magazine si in anglia/germania

 • deci1668

  Eu am primit un gift card cadou din SUA acum vreun an de zile. Dupa ce am vazut ca nu pot cumpara aplicatii cu el am ramas cu buza umflata. Asha ca in vara l-am returnat. Ar fi cam jenant sa-l cer inapoi dar e bine de stiut ca in sfirsit se poate si la noi folosi asha ceva.

 • Nu, gift card-urile merg doar in AppStore SUA.

 • Alin

  Iarta-ma, dar se pot instala aplicatii piratate pe iPad fara jailbreak iTools etc. adica downloadez un program direct de pe iPad…si cealalta intrebare este daca pot sa am alt browser pe iPad 2 inafara de Safari.Multumesc! IOS 5.1.1

 • Orice se poate.