iTunes prelungeste preview-urile pentru melodii la 90 de secunde

Se zvonea de ceva vreme ca Apple a prelungit preview-ul melodiilor din iTunes la 90 de secunde insa iata ca aceasta modificare a aparut in sfarsit in iTunes. Pana acum compania permitea ascultarea a doar 30 de secunde din orice melodie, insa incepand de aseara puteti asculta gratuit aproape jumatate din majoritatea melodiilor disponibile in iTunes. Apple spera ca prin aceasta masura sa atraga mult mai multi clienti si dupa o “asidua” munca de convingere cu casele de discuri iata ca Apple a primit in sfarsit permisiunea sa faca acest lucru.

We are pleased to let you know that we are preparing to increase the length of music previews from 30 seconds to 90 seconds on the iTunes Store in the United States. We believe that giving potential customers more time to listen to your music will lead to more purchases.

Desigur ca aceasta prelungire se aplica doar pentru melodiile din iTunes US Music Store, deci daca traiti intr-o tara civilizata a Uniunii Europene unde aveti iTunes Music Store atunci veti ramane dezamagiti sa aflati ca nu veti putea asculta decat 30 de secunde din orice melodie. So, nimic nou decat pentru americani…. again.

1 COMENTARIU

  1. Mda oricum nu cred ca e o decizie prea buna … De obicei la o piesa te prinde refrenul pe care reuseau cu brio sa il separe cu preview de 30sec ; insa cu 90 sec e inevitabil sa fie cuprins in preview…so less money for them overall