Infinity Blade pentru iPhone/iPad/iPod Touch

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zCvGj8XzEAQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ed42Mzh-FcU[/youtube]

Dupa cum stiti deja, aseara a fost lansat oficial in toata lumea, poate, cel mai asteptat joc pentru iOS Devices – Infinity Blade. Construit pe motorul grafic Unreal 3 al companiei Epic Games, Infinity Blade este de departe, din punct de vedere grafic, cel mai avansat joc pentru iDevices din AppStore. Prima oara am vazut un scurt demo al acestui joc pe 1 septembrie 2010 in cadrul unei conferinte Apple unde pentru cateva minute 2 reprezentanti ai firmei Epic Games au urcat pe scena alaturi de Steve Jobs pentru a ne arata cum poate fi schimbata lumea gaming-ului pe iDevices.

In cele 3 luni care au trecut de la prezentare, Epic Games a schimbat numele jocului, a lucrat in continuare la perfectionarea si si aseara a lansat oficial produsul in AppStore. Fiind un fan World of Warcraft, la un moment dat, am fost oarecum bucuros sa gasesc unele dintre elementele acelui joc implementata in Infinity Blade si aici vorbeste de items, magii, sistem de puncte, abilitati, parry, dodging, etc. Din acelasi WoW am observat un alt element, extraordinar de enervant, denumit popular “farming”. In WoW farming-ul insemna omorarea cator mai multe NPC-uri pentru a obtine diverse obiecte fie pentru quest-uri fie omorarea lor pentru a obtine XP si a evolua la urmatorul nivel.

In Infinity Blade acest “farming” reprezinta monstrii care trebuie omorati over and over and over and over and over again pentru a ajunge la boss-ul din castel. Jocul incepe destul de frumos cu un filmulet in care un boss va omoara un stramos. Gameplay-ul incepe 20 de ani mai tarziu cu voi, un urmas al stramosului ucis, si misiunea voastra este sa omorati boss-ul. Pentru a ajunge la el trebuie sa omorati in jur de 7 – 10 creaturi care va ofera diverse obiecte, experienta, bani, etc, iar dupa ce le omorati ajungeti la boss care in mai putin de 1 minut va omoara si gameplay-ul o ia de la inceput cu voi in fata castelului cu cele 7 – 10 creaturi in fata si boss-ul in castel.

Dupa vreo 4 incercari, care nu au durat mai mult de jumatate de ora, am decis ca Infinity Blade poate ramane uitat pe Springboard-ul meu pana la urmatorul restore cand inevitabil va fi sters de tot. Imi plac jocurile de acest gen insa repetitivitatea cu acest boss devine extrem extrem de obositoare pentru este foarte greu sa il ucideti si pana ajungeti voi la nivelul 50, cat are el, si aveti puterea necesara pentru a-l infrange va mai dura ceva timp.

Dupa parerea mea Infinity Blade este un joc extraordinar cu un gameplay foarte bun, daca reusesti sa treci intr-un final de boss si exista altceva dupa el, insa eu astept sa vad daca Epic Games se va tine de cuvant si ne va da posibilitatea de a face misiuni multiplayer sau de a face lupte contra prietenilor nostri. Deocamdata Infinity Blade reprezinta un joc pentru cei cu caracterul tare pentru iti trebuie multa stapanire de sine pentru a repeta acelasu lucru de cateva zeci de ori pana reusesti sa omori acel boss.

Pretul initial:
Nume:
Infinity Blade

4.99





Developer: Chair Entertainme…
Universala
Categoria: Games


Descriere: From Epic Games award-winning studio, ChAIR Entertainment, comes Infinity Blade, a new title developed exclusively for iPhone, iPod Touch, and iPad.

Universal App – Play Infinity Blade on iPhone 3GS, iPhone 4, iPad, iPod Touch 3, or iPod Touch 4 for a si…