Acuzatii false la adresa Motorola cu privire la terminalul ce a explodat la urechea unui client

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P8HYmJcs6Lw[/youtube]

Acum cateva zile am scris un articol in care va povesteam ca un posesor de Motorola Droid 2 a avut neplacerea de a fi lovit de cioburile sarite din ecranul terminalului care i-a explodat la ureche. Respectivul posesor sustine ca terminalul ar fi explodat din senin si ca ranile sale ar fi fost atat de grave incat a fost nevoie de interventia unei ambulante care l-a dus la spital unde rana i-a fost tratata de doctori. Motorola a deschis o ancheta in acest caz si un angajat al companiei ar fi declarat site-ului PCMag faptul ca respectivul terminal nu a explodat ci ar fi fost scapat jos, ecranul i s-ar fi crapat si barbatul a fost taiat la ureche datorita cioburilor.

[T]he guy didn’t notice the glass had cracked […]so when he put it to his ear, he cut himself. [T]he only things that could explode in a phone would have resulted in a phone that did not work, yet this phone worked. And there was no explosive damage to the device (things inside blown outward, etc).

Sincer sa fiu explicatia asta pare destul de putin credibila deoarece ar fi trebuit ca respectivul posesor sa isi frece terminalul de ureche pentru a reusi sa se taie. Daca e sa ne luam dupa explicatia de mai sus fie sursa din interiorul Motorola minte fie persoana ranita s-a automutilat doar pentru a obtine o compensatie din partea celor de la Motorola. Povestea e destul de incredibila chiar si fara aceasta noua informatie de la Motorola, voi ce parere aveti?

6 COMENTARII

  1. idiot, idiot, dar nu atat de idiot incat sa nu vezi ca telefonul este crapat ianinte de a initia un apel! musamalizare!!!

    volt- telefonul i-a explodat la ureche…
    Mihai- pune un iphone la incarcat la bricheta masinii cu un contact imperfect sa vezi ce se incinge (omu urma sa se urce in masina, dar nu specifica daca telu era la incarcat…)