Prima Pagina Android Google Nexus S hands-on video

Google Nexus S hands-on video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CXeYdGAQ9Vw[/youtube]

Saptamana aceasta Google a prezentat in mod oficial terminalul Nexus S lumii intregi. Parerile cu privire la acest terminal sunt impartite, unii sustin ca noul terminal este o dezamagire, altii sustin ca Nexus S va avea parte de un succes mult mai mare decat predecesorul sau Nexus One, insa cel mai bine e sa priviti acest clip video si sa va faceti singuri o parere. Noul terminal e rapid, parca mai rapid decat Nexus One, insa are o mare problema cu zoom-ul paginilor web, defapt toate terminalele Android au aceasta problema insa spre deosebire de iDevices incarca paginile mult mai repede.

Pentru inceput terminalul arata destul de ok, e un frate al Samsung Galaxy S si probabil Google a gresit aici, insa daca privim inapoi in timp observam ca Apple a procedat chiar mai rau cu iPhone 3GS. Parerea mea e ca Nexus S nu va depasi in vanzari Nexus One, ba as spune ca nu va avea parte de un succes asemanator cu al predecesorului sau.

 • Moss™

  nu mi se pare cine stie ce.

 • dave

  nici mie…dar e ok, parerea mea e ca va avea ceva vanzari, dar nu ma astept sa faca nustiu ce concurenta pentru apple.

 • MSlv

  se va vinde mai bine decat nexus one, dar acela a fost o dezamagire din acest punct de vedere oricum.

 • Pingback: Tweets that mention Google Nexus S hands-on video -- Topsy.com()

 • claudiu

  voi nu întelegeti ca nexus s e un produs de referinta, cei de la google l-au scos ca sa aiba un produs android de la mama lui de acasa, fara customizarile producatorilor. e pentru developeri si pentru cine vrea sa aiba toate updateurile de android la momentul 0 pe orice retea

 • DjCultus

  Eu astept un face2face fight :)) cu iPhone 4 ! Bine dacă asta nu exista deja !!!

 • laurentiu

  am un samsung cu android 2.1

 • Off-topic: a observat cineva ca odata cu update-ul 4.2.1 Safari incarca mult mai rapid paginile? Ma refer la iPhone 4, la celelalte nu stiu, dar imi place viteza actuala destul de mult, cu 4.1 paginile se incarcau cam de 2 ori mai greu (la mine).