Functioneaza activarea FaceTime pe Cosmote si Vodafone?

Se apropie lansarea iPhone 4 la Cosmote si Vodafone iar eu am auzit de la diferiti utilizatori ca activarea functiei FaceTime ar functiona pe Cosmote, poate si pe Vodafone. Cei care folositi iPhone 4 pe Vodafone sau Cosmote stiti deja vechea poveste cu imposibiltiatea de a activa aceasta functie si scuzele oferite care aruncau vina in curtea celor de la Apple. Ei bine avand in vedere ca lansarea iPhone 4 la acesti operatori se aprope, exista posibilitatea ca aceste functii sa poate fi deja activate pe terminalele ce functioneaza in aceste retele iar eu va recomand sa incercati activarea ei poate aveti noroc.

Din pacate cei care au facut hacktivarea terminalului prin jailbreak sau cu o cartela de activare nu vor avea parte de activare decat daca isi activeaza telefoanele cu cartela operatorului pe care e codat terminalul.

Va rog sa lasati un comentariu cu “your success story”.

PS: poza era prea tare.

13 COMENTARII

  1. Pai e clar…pe vodafone mergea oricum, dar daca ai un telefon unlocked si nu a fost activat cu o cartela a operatorului oficial, nu ai cum sa-ti mearga…

  2. Pe neverlocked merge fara probleme activarea facetime..nu stiu inca pe cosmote daca merge sigur, dar vad ca a reusit cineva sa activeze si pe cosmote

  3. Merge pe Vodafone neverlocked.
    Ceva ciudat. Astazi dimineata Vodafone mi-a dazactivat internet tethering pe iPhone 4 neverlocked. Are cineva idee ce se intampla?

  4. @zaone – eu am cartela de AT&T de la telefon. Cum sa il activez cu ea ca nu merge, am incercat la inceput si nu a mers.

  5. Zaone. Eu ti-am zis mai demult ca am activat pe mai multe terminale face tIme cu cartela cosmote. Am activat si cu prepay si cu abonament, dar tu nu ai vrut sa ma crezi. Nici macar nu ai incercat si mi-ai zis ca nu merge. Am activat si pe 3gs. Intai am activat telefoanele cu cartela operatorului, dupa care am activat face time fara nici o problema. Daca vei sa te convingi pot sa-ti las nr de tel si sa facem un apel face time.

  6. @alex pure: Cu cartela aia activezi telefonul, insa functia FaceTime o activez cu cartela operatorului tau.
    @Stefan: Nu folosesc Cosmote, nu am cu ce testa. Erai singurul care spunea, majoritatea spuneau ca nu merge.