Skyfire disponibil in AppStore Romania, odata cu el vine si versiunea pentru iPad

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/Skyfire/status/13289962824802304″]

Browserul Skyfire al companiei cu acelasi nume a avut parte de o existenta destul de tumultoasa in AppStore-ul celor de la Apple. Initial aplicatia a fost disponibila in toate AppStore-urile insa datorita cererii foarte mari si a supra-aglomerarii infrastructurii companiei Skyfire, aceasta a decis sa retraga aplicatia din AppStore pana cand va reusi sa isi optimizeze reteaua de servere pentru a face fata traficului. A trecut ceva timp si iata ca aplicatia este in sfarsit disponibile in toata Europa asa ca incepand de astazi o veti putea achizitiona si folosi cu iDevice-ul vostru. Skyfire a lansat si versiunea pentru iPad a aplicatiei insa din pacate aceasta nu este momentan disponibila si in AppStore Romania.

Skyfire ne permite sa vizualizam clipuri video in format flash care in mod normal nu sunt recunoscute de Safari datorita politicii celor de la Apple. Skyfire functioneaza pe baza unei tehnologii care preia filmul in format flash, il transforma in HTML 5 si apoi il retrimite catre terminal pentru a ne permite sa il vizualizam fara probleme. Din pacate cel mai mare minus al aplicatiei e imposibilitatea de a derula un film in timpul vizionarii, insa poate in viitor vom vedea si aceasta functie implementata de Skyfire.

Pentru cei interesati, aplicatia poate fi achizitionata din Ro AppStore pentru :

Pretul initial:
Numele:
Skyfire Web Browser

2.39





Developer: Skyfire Labs, Inc.
Categoria: Utilities


Descriere: Please read the ‘need to know section’ before buying Skyfire Web Browser 2.1!

Skyfire Browser is the best way to browse your favorite web sites, be in touch via Facebook and Twitter and enjoy millions of…




3 COMENTARII