Noua fata a zaone.ro

Dupa cateva saptamani de munca iata ca am reusit in sfarsit sa “instalam” noua verisune a zaone.ro. Am vrut sa simplific, cat se poate de mult template-ul si sa adaug niste culori ceva mai vesele. Template-ul pentru comentarii este facut dupa cel din iOS, mie mi-a placut ideea si sper ca voua sa va placa implementarea. Pentru o vizionare optima a site-ului va recomand cea mai recenta versiune a browsererelor Firefox/Opera/Chrome/Safari.Internet Explorer ar putea cauza erori la afisare asa ca va rog sa urmati sfatul meu si sa folositi unul dintre cele 4 browsere recomandate de mine.

La dezvoltarea acestei noi teme a lucrat Florin Nastase de la caruia ii multumesc foarte mult pentru timpul si rabdarea acordate acestui proiect. Va recomand sa apelati la el daca aveti vreodata nevoie de dezvoltarea unui template pentru un website, a unei teme pentru wordpress sau orice are legatura cu web design! Puteti vedea ca se pricepe la ceea ce face si eu unul sunt foarte multumit de munca lui.

Daca descoperiti vreo problema de afisare sau orice alte probleme va rog sa lasati un comentariu aici sau  sa dati un mail la zaone@zaone.ro in care sa atasati si un printscreen cu eroarea.

[poll id=”36″]

63 COMENTARII

  1. mai scade opacitatea glowului negru din meniu , da naspa , sau pur si simplu scoate-l si pune-i un box la fel de culoare ca in “information central”
    oricum era mult mai misto daca in loc de aia puneai un dock , si scrisul era reflectat in el.

  2. Arata foarte bine. Imi placea cum arata si inainte dar acum e mai light. Multumiri celor care au muncit la aceasta noua interfata. Pentru mine zaone.ro e ca o cafea de dimineta, ma trezesc cu zaone.ro, ma pun sa dorm cu zaone.ro, e o parte din viata mea si cred ca a multora. Cam atat. Multa bafta

  3. Era mai bine inainte de cel putin 2 ori. Scoate albul obositor si si pune peste tot gri, daca tot vrei sa fii in trendul apple. In rest, mult succes.

  4. Orice imbunatatire e binevenita si apreciem munca ta cat si a colaboratorilor.
    Personal pe mine, ma deranjeaza din ce in ce mai multele reclame dar pe care le inteleg( intr-un fel) ca fac parte din ratiunea existentei site-ului.
    Un neajuns observat este ca dupa ce mi-am creat contul pe forum si site nu am putut sau nu am gasit cum sa-mi creez un logo, in admin area nu ai aceasta posibilitate.

    PS: @ Incarcatoare_ro : Intradevar albul pe font este predominant-deranjant

  5. @cashix: Aia tine de cu totul alta treaba, versiunea aia mobile e separata de asta.
    @Doru: Fara reclame zaone.ro dispare.
    Sa inteleg ca vreti font negru pe background gri, asa cum e la comentarii? Background-ul asta alb a fost aici si in versiunea veche.

  6. Misto treaba cu template gen ios.Bravo.Eu as prefera gri.In versiunea veche parca nu iti oboseau asa ochii de la albul din fundal.

  7. Am primit cererea asta, am si eu wide. Daca il fac wide apare totul foarte aiurea, continutul nu se mareste ci se “dilata”. Toate site-urile arata asa., am vazut ca pe forumuri se mai practica ideea cu wide.
    Meniul de sus nu se vede ok pe Google Chrome/Safari, nu apare nici o umbra la el, we’re working on it.

  8. @Zaone, da, ai facut o treaba destul de buna! Felicitari din nou! Totusi mai lucreaza la meniu, ar fi misto sa fie ca la apple.com, mai aproape de realitatea “marului”. Si in comment-uri, backgroundul cel verde e cam inchis si oboseste ochii, iar albul multora li se pare obositor fiindca se contrasta puternic fata de gri-ul folosit in alta parte. Take a look at apple.com, acolo nuantele de gri sunt mai deschise si totul se combina perfect. Chiar si fontul negru e mai bine sa fie un gri, se combina mai frumos pe fundal alb. In rest, sunt fericit ca am descoperit site-ul tau! Multa bafta!

  9. esti cel mai bun,THE BEST,E PRIMUL SITE CARE IL ACCESEZ cand ma trezesc,si abia astept sa vad stirile tale de la ora 10,nu iti pot spune decat ffffff multe FELICITARI.

  10. @Bulgar Victor: Nu-mi place meniul de pe Apple.com, e prea inchis pentru gusturile mele. Meniul de sus nu apare ok decat in Firefox, Opera si Internet Explorer 9, pentru celelalte se lucreaza inca. Verdele de la comentarii e identic cu cel de iOS.
    Background-ul site-ului e aproape identic cu cel de la Apple.
    @mariusic8: Multumesc.

  11. nu stiu daca ai o impartire pe browsere a vizitatorilor site-ului, dar pe IE8 arata groaznic, de la fonturi la erori in comments (o dunga alba).

    personal cred ca e prea mult alb si schema de culori aduce prea mult a facebook (exceptand verdele din comments), dar daca majoritatea prefera asa, ok.

    pe prima pagina, cand fac mouse over pe un titlu, se face gri deschis de abia abia il mai distingi. aproape se confunda cu fundalul. este mult mai deschis decat in meniu. macar armonizeaza-le.

  12. Imi place site-ul. Imi placea si cum era inainte…cred ca cel mai important e sa fie cat mai simplu si usor de navigat pe el. Mai putine culori tipatoare……chiar deloc daca e posibil…

  13. Multumesc pentru feedback, iau in considerare tot ce ati spus si vom vedea ce si cum vom putea modifica pentru a imbunatati aspectul. Astept si alte idei.
    Eram sigur ca nu va fi placut pentru toata lumea dar trebuia pus ca sa aflu ce parere aveti despre el.

  14. Off topic: Nu stiam eu de ce nu imi merge sa dau un copy la un text cand mai voiam sa citez pe cineva.. Plugin-ul ala poate fi nulificat daca dau disable la JavaScript. 🙂 Oricum, ca si idee, sunt putini oameni care intra pe site si ia totul cu copy/paste, de regula sunt folositi robotei care se uita la codul sursa (HTML) de unde extrag informatia necesara.

    Nu mi-a placut niciodata WP si am preferat sa imi fac propriul CMS pentru ca WP-ul incarca 100 de JavaScript-uri care nu sunt folosite in toate paginile, doar in unele. De exemplu, vad ca el incarca Prototype, script.aculo.us si jQuery pentru ceva efecte, care pot fi obtinute doar din jQuery.

    Per ansamblu eram multumit si de vechiul layout. Arata bine si asta nou dar tot mai e loc de imbunatatiri. 🙂

  15. M`am cam saturat sa vad munca mea copiata prin alte parti, probabil il voi scoate, depinde cum evolueaza lucrurile.
    Legat de aspect, orice poate fi imbunatatit dar trebuie sa am si feedback-ul vostru, nimic nu iese perfect din prima.
    Am inteles ca nu va place sa vedeti verdele asta din iOS si in comentarii, il vom scoate, sper azi.

  16. Salutare as vrea sa imi spun si eu parerea , per ansamblu e ok cum e customizat saitul , dar ar fi ceva e suparatoare culoare albastra cand citesti mai mult e deranjanta .In rest e ok sper sa nu fi deranjat eparerea mea. O zi buna Zaone.

  17. Îmi place, dar problema sunt culorile mult prea deschise pt. ochii mei chiar foarte deranjate în primele minute e cum e dar dacă stai pe site mai mult de 5 minute e aiurea rău încep sa ma doare ochii. Chestia cu verdele care evidențiază răspunsul tău e foarte ok ca evidențiază acuma de culoare verde nu e asa de buna, dar dacă ai schimba albu asta năucitor de peste tot poate ar fi bine !

  18. @zaone, ia desxhide tu pagina unui post in safari de pe iphone si icearsca sa faci scrool inainte de a se incarca toate alea. Inteleg ca trebuie sa faci si tu bani cumva, dar macar optimizeaza cumva tema asta pt telefon sa nu mai puna partea cu inregistrarea sa primesti mail cu fiecare noutate in partea de sus, poza sau filmuletul postului incearca sa il pui dupa text. Nu de alta, dar citesc primele 3-4 randuri dupa care mi se muta automat sus. Daca rezolvi problema asta e ok. Mentionez ca folosesc aplicatia Reeder pt a accesa informatiile de pe site.

  19. @Apetri S.C.: Multumesc.
    @Alexandru Coman: Nu s-a renuntat la idee, problema e lipsa de activitate pe actualul forum. Voi cereti unul nou dar pe asta nu activati, il voi face pe ala nou dar daca lumea nu va fi activa pe el atunci care-i rostul?

  20. Pe cel nou o sa fie mai mult activitate , cel putin din partea mea , mi se pare mult mai practic si mai usor de urmarit . Acum depinde de fiecare , deschide un pool sau ceva , poate o sa ne dam seama mai bine asa . Tu decizi 🙂 .

  21. Da, e interesanta ideea cu iconitele, cu ocazia asta mi-am adus aminte si de altceva, thanks 😀
    E cam complicat sa adaug iconitele alea in widgets din pacate.

  22. Doar o chestie, butoanele cu citeste continuarea sunt cam aiurea si nu prea cred ca le folseste lumea cata vreme acelasi link este si in titlu. Sincer mi se par in plus, in rest e ok.