Tableta iPad in topul discutiilor de pe Twitter

Astazi Twitter a publicat o lista cu cele mai discutate topicuri ale anului 2010 si… surpriza, cuvantul Apple iPad a fost unul dintre cele mai folosite hashtag-uri ale anului 2010. Intr-un an in care am avut o cupa mondiala la fotbal, un cutremur catastrofal in Haiti, Inception si Justin Bieber in mare forma, iata ca tableta iPad si-a gasit loc in topul celor mai populare trenduri ale anului 2010.

In categoria Tehnologie Apple are 4 produse in topul celor mai populare trenuri : Apple iPad, Apple iOS, Apple iPhone si MacBook Air, adica cele mai hot produse ale anului 2010. Surprinzator este ca Google are mai putine hashtag-uri in aceasta categorie decat Apple, insa Google nu a impresionat cu prea multe anul acesta, cel putin nu in domeniul smartphone-urilor sau a netbook-urilor.

Cu peste 200 milioane de utilizatori in intreaga lume, Twitter poate fi luat drept un punct de referinta pentru a ne face o idee destul de clara cu privire la punctele de interes ale omenirii. Tableta iPad a avut un impact mai mare chiar si decat iPhone 4 insa trebuie luat in considerare faptul ca tableta iPad a avut un avans de 6 luni in favoarea celui mai bine vandut iPhone din istorie. Apple investeste foarte putin in publicitate pentru ca produsele sale genereaza un buzz indeajuns de mare deci practic se promoveaza singure.