Cosmote lanseaza iPhone 4 pe 16 decembrie, 15% reducere la achizitia din magazin?

Am primit acum cateva minute informatiile de mai jos de la un utilizator al acestui site. El sustine ca informatia i-a fost oferita la telefon de un reprezentant Cosmote, deci puteti verifica si voi veridicitatea ei printr-un apel la Cosmote. Informatia oferita suna cam asa :

Cine este din Bucuresti si vrea sa isi cumpere iPhone4 de la cosmote sa se duca pe 16 decembrie intre ora 22:00 si 01:00 pentru a-l achizitiona la abonament cu reducere de 15% la telefon.
Doar 3 magazine aduc aceasta oferta, unul este pe Bd Magheru vis-a-vis de gura de metrou de la piata Romana sau McDonalds, iar al 2 lea magazin este pe Bd Corneliu Coposu din zona Unirii (GERMANOS).

Am fost sunat de Cosmote, nu sunt detalii false.

Vodafone a anuntat ieri locatia de unde poate fi achizitionat iPhone 4 plus faptul ca la fiecare achizitie din magazin va fi oferit un accesoriu gratuit. Cosmote le calca pe urme insa mi se pare ca acea reducere e prea mare in conditiile in care terminalele vin deja decodate. Daca aveti informatii suplimentare va rog sa le lasati in comentarii.

Daca aveti orice informatii referitoare la lansarea terminalelor iPhone 4 la Cosmote insa doriti sa o oferiti sub protectia anonimatului atunci va rog sa trimiteti un mail la zaone@zaone.ro.