Prima Pagina Cosmote Cosmote lanseaza iPhone 4 pe 16 decembrie, 15% reducere la achizitia din...

Cosmote lanseaza iPhone 4 pe 16 decembrie, 15% reducere la achizitia din magazin?

Am primit acum cateva minute informatiile de mai jos de la un utilizator al acestui site. El sustine ca informatia i-a fost oferita la telefon de un reprezentant Cosmote, deci puteti verifica si voi veridicitatea ei printr-un apel la Cosmote. Informatia oferita suna cam asa :

Cine este din Bucuresti si vrea sa isi cumpere iPhone4 de la cosmote sa se duca pe 16 decembrie intre ora 22:00 si 01:00 pentru a-l achizitiona la abonament cu reducere de 15% la telefon.
Doar 3 magazine aduc aceasta oferta, unul este pe Bd Magheru vis-a-vis de gura de metrou de la piata Romana sau McDonalds, iar al 2 lea magazin este pe Bd Corneliu Coposu din zona Unirii (GERMANOS).

Am fost sunat de Cosmote, nu sunt detalii false.

Vodafone a anuntat ieri locatia de unde poate fi achizitionat iPhone 4 plus faptul ca la fiecare achizitie din magazin va fi oferit un accesoriu gratuit. Cosmote le calca pe urme insa mi se pare ca acea reducere e prea mare in conditiile in care terminalele vin deja decodate. Daca aveti informatii suplimentare va rog sa le lasati in comentarii.

Daca aveti orice informatii referitoare la lansarea terminalelor iPhone 4 la Cosmote insa doriti sa o oferiti sub protectia anonimatului atunci va rog sa trimiteti un mail la zaone@zaone.ro.

 • Share it please.

 • Informatia este corecta, insa cu precizarea ca reducerea este valabila in mai multe orase…

 • In care orase? Si in care va fi disponibil pe 16?

 • MSlv

  asta e răspuns la manevra vodafone mai mult ca sigur.

 • Tipul care m-a sunat mi-a zis ca sunt mai multe orase in care va fi valabila reducerea, dar nu a amintit decat de Bucuresti si Brasov. Iar lansarea va avea loc pe 17 la ora 22.00

 • the1

  Am fost sunat si eu de o reprezentanta cosmote. Informatiile sunt reale. Totusi, daca sa zicem ca telefonul va fi cam 200euro, parca nu m-as aseza cu 2 zile inainte la coada pentru o reducere de 30euro.

 • claudieux

  Tocmai am fost sunat si eu de la Cosmote. Sunt din Tecuci si doamna de la telefon mi-a recomandat sa merg in Bucuresti pentru e beneficia de reducere. Deci ori e valabil numai in Bucuresti, ori mi-a spus de cel mai apropiat oras (220km de la Tecuci).
  Oricum, din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa ne grabim. In vreo 3 luni vor scadea destul de mult preturile la aparatelel SH. Isi vor lua operatorii o gramada de tzepe, iar noi vom cumpara aparatele la jumatate de pret de la acesti baieti “destepti”. Piata gri se pregateste pentru un boom major in ceea ce priveste iPhone 4!

 • Coada de 2 zile? Asta e cam exagerat..
  @claudieux: Piata gri din Romania.

 • Valabila oferta si la Germanos pe str. Calea Bucuresti in orasul Craiova doar ce am sunat si mi-au confirmat

 • silviu

  am fost sunat si eu de la cosmote si mi-au zis de aceasta oferta valabila in seara zilei de 16 decembrie intre orele 22:00 si 01:00 17 decembrie. Am intrebat de abonamente si a zis ca nu au informatii. Mi-au zis ca telefonul nu va fi codat in retea….deci neverlocked!
  Eu sunt din Cluj Napoca si a zis ca sunt 2 magazine aici in oras unde pot beneficia de aceasta oferta in seara zilei de 16 decembrie: 1. Magazinul Cosmote de pe Bld. 21 Decembrie 1989, nr. 17(Tel: 0264450819) si 2. Magazinul Germanos din Piata Mihai Viteazul nr. 33-35 (Tel: 0264406464)!
  Am atasat si numerele de telefon ale magazinelor, laute de pe net in caz ca aveti nelamuriri!
  Numai bine!

 • vivi97

  Acum o oră am primit telefon de la Cosmote și am fost anunțat ca pe data de 16 dec. la ora 22 are loc lansarea iPhone 4. Cine cumpără direct din magazine primește reducerea de 15%. Lansarea are loc in mai multe orașe din țară: București, Constanța, Brașov, Sibiu… (mai erau câteva, dar atât am  reținut). Iar din 17dec. în toată țara la magazinele Cosmote și Germanos, dar fără reducere. Despre preț sau abonamente nu au dat delalii.

 • dode

  Eu m-am inregistrat la cosmote pentru a afla noutati in legatura cu lansarea iPhone 4 la ei si m-au sunat acum.
  Reducerea va fi de 15% la orice produs inclusiv a terminalului i4.
  Promotia va fi doar in 3 magazine din Bucuresti.

 • Valabil si in Craiova la Germanos pe str. Calea Bucuresti

 • Mihai

  Faptul ca cei de la Cosmote aduc telefonul NEVERLOCKED consider ca e o stire! Pacat ca nu ai facut un articol separat.

 • Pingback: Cosmote va comercializa iPhone 4 decodat! Iata de unde il puteti achiziona!()

 • Am facut aici: http://www.zaone.ro/2010/12/14/cosmote-va-comercializa-iphone-4-decodat-iata-de-unde-il-puteti-achizitiona/ o lista a oraselor unde vor fi disponibile terminalele, voi scris si strazile.