iPhone 4 vineri la Vodafone in Bucuresti, il cumperi din magazin si primesti un premiu

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/vodafonebuzz/status/14300099739918336″]

Vodafone a anuntat ieri prin intermediul contului oficial de pe Twitter ca vineri intre orele 00:00 si 02:00 magazinul Vodafone din Bld. Magheru 2 – 4 va fi deschis si ii va astepti, cu surprize, pe toti cei care doresc sa isi achizitioneze un terminal iPhone 4. Pentru a convinge clientii sa vina la “marea lansare” din 17 decembrie, Vodafone va oferi un accesoriu gratuit pentru fiecare iPhone 4 achizitionat in respectivul magazin insa deocamdata nu se stie despre ce e vorba si ma indoiesc, ca va fi unul prea grozav.

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/vodafonebuzz/status/14300431551303680″]

Terminalul va fi disponibil pentru achizitie si din magazinul online al celor de la Vodafone si va intra cel mai probabil la vanzare incepand cu ora 00:00, deci daca frigul sau faptul ca nu stati in Bucuresti va opresc sa mergeti in magazinul din Magheru atunci puteti achizitiona terminalul online.

Din pacate Vodafone nu vrea sa anunte o lista a magazinelor din tara unde va fi disponibil terminalul iPhone 4, deci abia in ziua lansarii vom sti mai multe detalii despre acest lucru. Daca aveti informatii in legatura cu aceasta lansare va rog sa lasati intr-un comentariu.

La Cosmote e liniste, din pacate ei nu folosesc mijloace moderne de comunicare(a se intelege Twitter sau Facebook) insa vor avea si ei iPhone 4 in oferta din 17 decembrie si se pare ca il vor avea decodat.

So, Vodafone sau Cosmote?