Iata cum poti fi pacalit cand cumperi un iPhone

Stiti cu totii ca exista pe piata o sumedenie de clone care copiaza mai mult sau mai putin fidel iDevice-urile celor de la Apple, insa toate au un defect, nu ruleaza iOS ci un sistem de operare prost facut care ar trebui sa va atentioneze din prima ca acel produs este un fals. Am primit aseara un e-mail cu o poveste a unei persoane care ar fi fost pacalita intr-o parcare din Bucuresti si a dat 11 milioane pe aceasta clona crezand ca este un terminal iPhone adevarat. Nu stiu cat de adevarata este povestea, insa pozele de mai jos trebuie privite cu mare atentie pentru ca va vor ajuta sa evitati o situatie precum cea prezentata aici.

Un amic a fost acostat in Bucuresti in parcare la mall baneasa de un tip care a venit cu acest iphone 4 chinezesc. pe loc a scos simul din nokia lui si a vorbit la el cu un alt telefon, deci forma numerele de telefon si puteai vorbi la el. individul a desfacut aparatul i-a aratat cardul micro sd si a cerut banii si a plecat, eu l-am desfacut si am am facut poze cu aparatul pentru tine  si cititori.  ce este curios ca el a functionat 2 zile apoi bateria s-a topit si a curs un gel din ea.

ai  mai vazut sau auzit de asa ceva ??

acestia au vandut tel vineri la orele 20 in parcare bricostore baneasa la pretul de 11 mil  cea mai mare teapa  apropo are si folie de protectie.
Din stat trebuie sa stiti ca iPhone-ul nu poate fi desfacut precum orice alt telefon normal, deci nu aveti acces la bateria sa, nu exista nici un card microSD deoarece iPhone-ul are memorie flash interna si iPhone 4 nu are scrisa capacitatea memoriei interne pe spate. iOS-ul este inconfundabil si daca veti un “iPhone” fara iOS atunci ar trebui sa stiti din prima ca e o clona.
Sper sa va fie de folos informatiile si va rog sa-l share-uiti, poate aveti prieteni care se gandesc sa cumpere un iPhone de la “baieti”.