Microsoft intra in razboiul tabletelor!

Apple castiga miliarde de dolari de pe urma tabletei iPad si majoritatea marior producatori de gadget-uri incearca de cateva luni bune sa produca dispozitive cel putin la fel de competitive precum tableta iPad. Din pacate pana acum doar Samsung s-a dovedit a fi n adversar pe masura “fortei” celor de la Apple deoarece a resusit sa produca nu unul ci 2 dispozitive care au facut competitie iDevice-urilor si vorbim aici despre Samsung Galaxy Tab si Samsung Galaxy S.

Bun, daca Samsung a putut concura cu Apple, Microsoft de ce nu ar putea face acelasi lucru? Doar vorbim despre o companie mult mai mare cu mult mai multe resurse la dispozitie plus un sistem de operare pentru terminale mobile foarte interesant. An dupa an Microsoft a incercat sa reinventeze piata tablet PC-urilor insa din pacate niciunul dintre ele nu a avut un impact la fel de puternic precum tableta iPad si sincer sa fiu nu consider ca anul acesta situatia va fi diferita.

Next month, at the 2011 Consumer Electronics Show in Las Vegas, Microsoft will present a slew of new slates that it hopes will offer some competition to the Apple iPad, which has quickly become the leader in this market.

According to people familiar with Microsoft’s plans, Steve Ballmer, Microsoft’s chief executive, is expected to  announce a number of these devices when he takes the stage at C.E.S., showcasing devices built by Samsung and Dell, among a number of other manufacturing partners.

Noua tableta a celor de la Microsoft va fi anuntata luna viitoare in cadrul conferintei internationale CES, va rula Windows Phone 7 si desigur ca ar trebui sa ne uimeasca pe toti. Surse din interiorul Microsoft sustin ca tableta ne prezenta o noua viziune asupra modului in care ar trebui sa arate acest gen de produse si Microsoft este sigur ca va avea succes.